DataLife Engine > Tema zilei / Oficial > Boicot referendumului inițiat de președintele neconstituțional!

Boicot referendumului inițiat de președintele neconstituțional!


24-07-2017, 13:36. Разместил: redactor
 
Respectiva decizie a fost adoptată de Comitetul Executiv Politic al CC al PCRM în cadrul  ședinței convocate  pe 22 iulie în scopul de a fi supuse discuției ultimele evenimente ce s-au produs în Parlamentul Republicii Moldova.

Comitetul Executiv Politic al CC a dat o apreciere categoric negativă legii cu privire la schimbarea sistemului electoral, aceasta fiind adoptată în pofida  voinței exprimate de alegători. A fost menționat faptul că adoptarea acestei legi a devenit posibilă doar în rezultatul unei înțelegeri criminale  a Partidului Socialiștilor și a președintelui ales în mod neconstituțional, Igor Dodon, cu regimul antipopular, oligarhic al Partidului Democrat.

Comitetul Executiv Politic al CC a indicat asupra faptului că modificările adoptate vor conduce la uzurparea în continuare a puterii în țară, la pătrunderea în Parlament a reprezentanților unor structuri corupte sau cunoscute prin corupere, precum și la legiferarea trădării de către deputați a alegătorilor și partidelor.

În cadrul ședinței au fost luate în dezbatere unele mutări organizatorice făcute în Parlament în componența comisiilor permanente.

De asemenea, Comitetul Executiv Politic al CC al PCRM a luat hotărîrea de a le propune deputaților din fracțiunea PCRM să renunțe la orice funcții de conducere din sistemul organului legislativ.

Serviciul de presă al PCRMскачать dle 10.6фильмы бесплатно
Вернуться назад