DataLife Engine > 100 de rînduri > Scrisorica din plic

Scrisorica din plic


25-12-2015, 14:18. Разместил: redactor
Documentul a fost plasat în reţea de hackeri necunoscuţi din gruparea necunoscută Anonymous, care afirmă că au descoperit documentul pe site-ul oficial al PCRM, pregătit pentru a fi publicat pe 21 decembrie.

…După cum spunea Constantin Simonov: «Din numele întregului regiment, vă voi reaminti conţinutul…» În adresare se menţiona că Vladimir Voronin ar fi obosit să mai conducă formaţiunea, se retrage la pensie şi îl numeşte în calitate de succesor al său pe Artur Reşetnicov căruia îi mai recomandă, chipurile, să fuzioneze cu PDM.

 

Această aberaţie a fost deconspirată momentan de către utilizatorii de reţea, care au recunoscut în răvaş copia discursului fostului preşedinte al Federaţiei Ruse, Boris Elţin în preajma anului 2000.

 

«Dacă tot aţi postat un asemenea fals, ar fi trebuit să lucraţi cîtuşi de puţin asupra textului, care este unul foarte ieftin, care, cel mai probabil, a fost ticluit de un diletant, au fost scrise multe chestii pe care un politician atît de experimentat precum este Voronin, nu le-ar fi spus niciodată», a opinat unul dintre utilizatorii site-ului.

 

În contextul ultimelor evenimente legate de fracţiunea parlamentară PCRM, ne punem întrebarea: de ce oare o atare adresare a fost pregătită pentru data de 21 decembrie a.c.? Oare nu pentru că anume pe 21 decembrie, cei 14 deputaţi au comis un act de trădare? Apropo, un act criticat de participanţii mai multor forumuri şi reţele de socializare (inclusiv cuvinte obscene în adresa lor) indiferent de atitudinea lor faţă de Partidul Comuniştilor în general şi faţă de Vladimir Voronin în particular.

 

Cu atît mai mult că specialiştii în IT, responsabili pentru securitatea site-ului PCRM, resping categoric că site-ul ar fi fost supus unui atac al hackerilor. Reiese că falsul a fost publicat pe site de către o persoană care ştia parola şi codurile. Printre acestea se numără două şi ambele fac parte din grupul celor 14 trădători.

 

Eugeniu Marian

скачать dle 10.6фильмы бесплатно
Вернуться назад