DataLife Engine > Tema zilei / 100 de rînduri > Iubește-l pe îndepărtatul tău

Iubește-l pe îndepărtatul tău


15-12-2017, 14:20. Разместил: redactor
 
Recent, și-a prezentat rezultatele unui sondaj al său institutul IMAS. Acestea au fost anunțate cu multă bucurie la postul de televizuiune Publica TV — unul din purtătorii de cuvînt ai actualei guvernări.

Conform respectivului sondaj, cetățenii Moldovei nu susțin ideea desfășurării unui referendum pentru anularea sistemului electoral mixt la alegerile parlamentare. În loc de asta, ei doresc fierbinte să trăiască și în continuare într-un stat capturat, sînt gata să solicite majorarea tarifelor la servicii comunale, a prețurilor la produsele alimentare și în general sînt de acord să fie jefuiți și umiliți și de acum înainte.

Totodată să fie și economi: aproape 65 la sută din respondenți consideră neîndreptățită cheltuirea banilor publici pentru organizarea acestui referendum. Dar pentru ce aveți nevoie de bani, dragi concetățeni? Sau credeți că aceste mijloace, în cazul în care vor fi economisite, nu vor fi împărțite de junta de la putere între ortacii ei, ci vor fi folosite întru binele dumneavoastră?

Cu adevărat senzațional în acest sondaj este și nemaiauzitul pînă acum rating al liderului PDM, Vladimir Plahotniuc. Acesta a crescut de 5 ori — de la 4 % s-a ridicat pînă la 21 %. De bună seamă, necunoscute sînt căile democratice!

În aprilie 2016, antiratingul său era la treapta cea mai de jos a scării de evaluare — 96,4 % MAI JOS DE INDICELE ZERO. Și de odată se întîmplă o asemenea metamorfoză! A patra parte din cei chestionați de IMAS în general consideră că anume Plahotniuc este omul care va îmbunătăți situația în țară.

Pe cînd se știe foarte bine că gradul de ură a oamenilor față de oligarh e pur și simplu nemaipomenit. Oamenii îl consideră vinovat anume pe dumnealui de acel dezastru la care a ajuns astăzi țara noastră.

Vladimir Plahotniuc este perceput ca principalul pericol pentru viața tuturor oamenilor: și a «proeuropenilor», și a «promoldovenilor», și a «prorușilor». Și nu contează în ce limbă vorbesc ei: rusă, găgăuză, bulgară, moldovenească sau română. Bineînțeles, nimeni nu este asigurat de greșeli. Dar imposibil să greșească toți laolaltă!

Eugeniu Marianскачать dle 10.6фильмы бесплатно
Вернуться назад