DataLife Engine > Tema zilei / 100 de rînduri > Ponturi în balamale

Ponturi în balamale


21-04-2018, 10:26. Разместил: redactor
 
Promisiunile veșnice ale lui Igor Dodon de a scoate oamenii în stradă au început să fie percepute ca descîntecele unui șaman siberian: sens parcă nu-i, dar nimănui nu încurcă. Putem să ne amintim trei cazuri cînd Dodon «a scos oamenii în stradă» și toate s-au terminat cu un fîs. Înainte de «alegerea» sa, în 2016, adică, în cazul în care Plahotniuc s-ar fi răzgîndit să-l cocoțeze în fotoliul prezidențial. Plahotniuc nu s-a răzgîndit.

Al doilea caz, în noiembrie 2017. Atunci, «alesul de tot poporul» a decis să apere denumirea limbii de stat redenumită în «română» printr-o decizie a CC. Însă, a renunțat rapid la această idee, atunci cînd i s-a arătat din deget din oficiul PDM.

Și, în sfîrșit, în septembrie 2017, cînd și-a dorit să fie sturion cu hrean, fie mai multe competențe. Dar și atunci a fost repejor pus la locul lui.

Acum, după acutizarea de toamnă, «alesul de tot poporul» suferă de acutizare primăvăratică. Probabil că de asta s-a și umflat în pene și a declarat că intenționează să pună punct la tot ceea ce se petrece, astăzi, în țară. După ce s-a mai gîndit nițel, a adăugat: «cînd se blochează toate inițiativele președintelui».

Așa că, haosul care se petrece astăzi în Moldova încă nu este motiv pentru Dodon de a «scoate oamenii în stradă».

Ceea ce este cel mai revoltător — despre fraudarea alegerilor parlamentare vorbește omul care a susținut cu ambele mîini, iar cu a treia a promulgat, sistemul electoral mixt a lui Plahotniuc, care va și permite falsificarea acestor alegeri. Toate rolurile în acest spectacol au fost, deja, distribuite de către «coordonator», iar Dodon știe foarte bine despre acest lucru. Dar continuă să-și înșurubeze ponturile în balamale.

Eugeniu Marianскачать dle 10.6фильмы бесплатно
Вернуться назад