Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /var/www/vhosts/comunist.md/httpdocs/engine/classes/templates.class.php on line 209 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /var/www/vhosts/comunist.md/httpdocs/engine/modules/sitelogin.php on line 109  DataLife Engine > Версия для печати > Fără concedii şi fără pauze
DataLife Engine > Viața de partid > Fără concedii şi fără pauze

Fără concedii şi fără pauze


6-11-2015, 11:10. Разместил: redactor

În cadrul plenarei comitetului raional al Partidului Comuniştilor din sectorul Buiucani al oraşului Chişinău, care a avut loc la 3 noiembrie, în funcţia de prim-secretar al acestui comitet raional a fost aleasă Ina Şupac, deputat în Parlamentul ţării, anterior secretar al Uniunii Comuniste a Tineretului din Moldova.

 

Propunerea ca Ina Şupac să fie aleasă prim-secretar al comitetului raional Buiucani al PCRM a fost făcută de liderul PCRM, Vladimir Voronin, preşedinte al Comitetului Executiv Politic al Partidului Comuniştilor, care a participat la lucrările plenarei. El a menţionat că toate calităţile de membru de partid ale Inei Şupac sunt bine cunoscute comuniştilor moldoveni după energica ei activitate mai întîi în organizaţia de tineret, apoi şi în rîndurile partidului. Iar alegătorii din Moldova o cunosc pe Ina Şupac datorită muncii ei de agitaţie din perioadele electorale, precum şi de la întîlnirile în calitatea ei de deputat. Cu atît mai mult nu a fost necesar ca Ina Şupac să fie prezentată comitetului raional Buiucani al PCRM, în care ea de mai mulţi ani se află la evidenţă de partid şi participă la activitatea acestuia.


«Pentru voi, Ina este omul pe care l-aţi crescut şi l-aţi educat, ceea ce este meritul dumneavoastră. Ea este şi un deputat activ. Spiritul activ şi entuziasmul, acest caracter al ei s-a păstrat încă din perioada cînd a activat în rîndurile Comsomolului. Ea cunoaşte problemele şi din partid, şi din societate. E un om bine pregătit şi va face faţă sarcinilor ce stau în faţa comitetului raional Buiucani», le-a spus Vladimir Voronin membrilor comitetului raional.


În calitate de candidat la funcţia de prim-secretar al comitetului raional, Ina Şupac şi-a expus succint calea sa de partid, subliniind că se mîndreşte cu numele de comunist. «Eu îi privesc pe oameni drept în ochi şi le spun deschis: da, eu sunt membru al Partidului Comuniştilor, acel partid care a făcut mai mult decît celelalte pentru ţară şi pentru oameni. Şi dacă s-au comis careva greşeli, noi le recunoaştem, aşa cum am făcut-o la ultimul nostru congres din 2012, cum am făcut-o şi la plenarele CC. Avem rezultate concrete ale activităţii noastre întru binele ţării. Altceva e că, pe parcursul a cîţiva ani, toate posturile televizate împroaşcă cu noroi PCRM şi pe liderul acestuia», a spus Ina Şupac în luarea sa de cuvînt în faţa colegilor din comitetul raional. În situaţia dată, a subliniat ea, trebuie să reacţionăm la această denigrare, să opunem rezistenţă. E de datoria fiecărui comunisct să facă acest lucru.


Candidatura Inei Şupac a fost aprobată unanim de plenara comitetului raional de partid din sectorul Buiucani. În calitate de prim-secretar, ea a venit în locul lui Eduard Muşuc, care a ocupat respectiva funcţie în ultimii patru ani şi care a propus ca la plenară candidatura lui să nu mai fie examinată. El îşi va continua activitatea de partid ca membru al comitetului raional din sectorul Buiucani.


Dorindu-i Inei Şupac succese în noua sa postură, preşedintele Partidului Comuniştilor, Vladimir Voronin, a subliniat faptul că «în munca de partid nu există nici concedii, nici odihnă şi nici pauze. Este o greşeală să se lucreze doar în perioadele din preajma alegerilor».


«Pentru a cîştiga alegerile, sunt necesare trei componente. Noi avem doar una — organizaţia. Noi nu putem să ne permitem să cheltuim mijloace colosale, cum fac concurenţii noştri. Noi nu avem posibilităţi mediatice. Dar avem organizaţie, şi trebuie să facem astfel, ca nivelul dezvoltării ei să depăşească celelalte componente ale victoriei la alegeri. Buna organizare, disciplina şi munca permanentă cu cetăţenii ne vor ajuta să ajungem la un asemenea nivel de dezvoltare», a subliniat Vladimir Voronin.

 

Iuri Dzeatcovschi

скачать dle 10.6фильмы бесплатно
Вернуться назад