DataLife Engine > Tema zilei > Cu speranță în anul care vine!

Cu speranță în anul care vine!


30-12-2018, 10:05. Разместил: redactor
 
Dragi tovarăși! Din numele Asociației Obștești «Uniunea Femeilor din Republica Moldova» primiți sincere felicitări cu ocazia Noului An, 2019, și Crăciunul, sărbători care iată-iată ne bat la ușă!

Luîndu-ne rămas bun de la anul care pleacă, putem spune că a fost unul complicat pentru tot poporul moldovenesc. Atîtea încercări și griji au avut de înfruntat cetățenii de rînd ai țării! Și totuși, experiența obținută ne face mai puternici, ne învață să fim mai toleranți unul cu altul, să ne gîndim la lucruri cu adevărat importante. De rînd cu problemele întîmpinate, anul care pleacă a adus și succese pentru fiecare dintre noi, victorii, evenimente interesante și productive, minute de fericire care au rămas în memorie și ne-au dăruit bucurii. Acest an ne-a făcut mai înțelepți și a deschis noi orizonturi.

De aceea, vom petrece acest an cu recunoștință, privim cu speranță în anul care vine — un an foarte important pentru fiecare din noi!

Pentru că Partidul Comuniștilor din Republica Moldova va participa, din nou, la alegerile parlamentare din 2019. Ceea ce înseamnă că va trebui să muncim mult, sîrguincios și de loc simplu în localități. De campania electorală consecventă și bine organizată va depinde succesul formațiunii noastre politice. Fără îndoială, împreună vom depăși toate greutățile și vom justifica încrederea alegătorilor noștri!

Fie ca Noul An să ne împle inimile de dragoste, iar soarta binevoitoare să ne dea la toți sănătate de fier, fericire și optimism! Pace și bunăstare fiecărei familii!

Un An Nou și Crăciun fericit!
скачать dle 10.6фильмы бесплатно
Вернуться назад