DataLife Engine > Alegeri 2019 / Viața de partid > PCRM îi va întoarce țării viitorul!

PCRM îi va întoarce țării viitorul!


14-02-2019, 13:17. Разместил: redactor
 
Alegătorii din municipiul Bălți au așteptat cu nerăbdare întîlnirea cu liderul PCRM, Vladimir Voronin. Ei doreau să-i adreseze multe întrebări, să-și exprime opinia referitor la ceea ce face în țară actuala guvernare. Cum trăiește astăzi orașul Bălți și ce așteaptă bălțenii de la apropiatele alegeri parlamentare?

La întîlnire au participat și candidații la funcția de deputat din partea PCRM în circumscripțiile uninominale: Serghei Rubțov — candidat în circumscripția electorală uninominală nr. 10, Amaev Said-Muhamad — candidat în circumscripția electorală uninominală nr. 9, și Olga Voitișina — candidat la funcția de deputat pe lista de partid.

Pe parcursul întîlnirii au fost abordate cele mai actuale probleme. În opinia locuitorilor din municipiul Bălți, cel mai dureros și distrugător fenomen în actuala Moldovă este corupția, proporțiile căreia întrec orice limită. O asemenea hoție și o asemenea samavolnicie țara nu a mai cunoscut niciodată pînă acum.

Vladimir Voronin a reiterat în fața celor prezenți că anume în timpul guvernării PCRM lupta împotriva oamenilor corupți s-a dus în mod sistematic, a fost deschis și un centru special de combatere a corupției. Iar astăzi respectiva structură deservește interesele guvernării. Și asta o face nu numai respectiva structură.

Astăzi toate ramurile puterii sînt subordonate partidului de la guvernare. Guvernul, ca organ executiv, în totalitate este format din persoane convenabile din punct de vedere politic. Nu are în componența sa nici un profesionist. De aici și reformele care în vorbe sînt frumoase, iar în realitate înrăutățesc și mai mult viața oamenilor de rînd. În acest context, e suficient să ne amintim doar despre reforma sistemului de pensionare. Premierul Filip a declarat că, după majorarea pensiilor, nici un pensionar nu primește o pensie mai mică decît pînă la asta. Iar din toată Moldova vin semnale că situația e tocmai inversă. Și promisa majorare a salariilor pedagogilor de asemenea s-a dovedit a fi la fel de scandaloasă.

În cei zece ani de guvernare, actualul regim a primit sute de milioane de euro pentru reformarea sistemului justiției. Și rezultatul e zero. Iar prețurile la mărfurile de primă necesitate cresc în fiecare lună ca pe drojdii. Iar plata pentru serviciile comunale este o povară peste măsură de grea pentru majoritatea covîrșitoare a populației noastre.

Despre protecția socială a popu¬lației actualul regim guvernant nu-și bate capul, nu-i pasă de nevoile oamenilor din păturile social vulnerabile.

Pentru că asta a fost dorința guvernării, apropiatele alegeri parlamentare pentru întîia oară vor avea loc după sistemul mixt. Guvernanților le-a trăsnit în cap să organizeze în aceeași zi cu alegerile și un referendum consultativ. Și toate acestea au fost puse la cale pentru a-i dezorienta și mai mult pe alegători. În situația dată, CEC nu vede încălcările în cursa electorală comise de aliații guvernării. Există toate temeiurile să presupunem că guvernarea pregătește terenul pentru numeroase falsificări în ceea ce privește rezultatele alegerilor.

«A opri fărădelegile din țară și a readuce Moldova pe calea dezvoltării putem cu toții împreună. Mai bine zis, o pot face alegătorii. După care PCRM va putea face ordine în țară. În timpul guvernării noastre, noi am demonstrat că sîntem capabili de asta. Și posedăm respectiva capacitate și acum. Principalul e ca la 24 februarie să faceți o alegere corectă. Altfel spus, viitorul țării depinde de dumneavoastră», a spus în concluzie Vladimir Voronin.скачать dle 10.6фильмы бесплатно
Вернуться назад