DataLife Engine > Tema zilei > În așteptarea unei minuni

În așteptarea unei minuni


28-12-2019, 14:33. Разместил: redactor
 
Lucrurile triste n-au ocolit nici redacția ziarului «Comunistul». În scopul optimizării cheltuielilor pe care le solicită publicația noastră, Comitetul Executiv Politic a decis ca în anul 2020 să suspende editarea variantei în limba moldovenească și, totodată, să înceteze realizarea ziarului prin rețeaua comerțului cu amănuntul. Deci, acum, dragi cititori, va trebui să-l abonați. Se prea poate că este un lucru incomod pentru dumneavoastră, însă incomoditatea în acest caz este compensată de costul relativ ieftin al abonării.

Ca totdeauna, în luna ianuarie echipa redacțională pleacă în concediu și, deci, ne vom întîlni în luna februarie. Pînă atunci, vă vom duce dorul. Sperăm că și dumneavoastră veți aștepta cu nerăbdare revenirea noastră la obligațiile de serviciu.
 
Pe parcursul anului ce se încheie, noi ne-am confruntat cu probleme și am trecut prin încercări serioase. Am lăsat în urmă două campanii electorale, în care comuniștii, inclusiv ziarul, au activat cu speranța la victorie, însă ea nu s-a împlinit. Am fost martorii unui șir de reforme false, pe care guvernarea le-a efectuat în stil populist. Am trecut cu demnitate prin toate, am rezistat, n-am cedat pozițiile.

Timpul ne apropie de un an nou, 2020. Acesta e anul Șoarecului Alb, animăluț cunoscut prin imprevizibilitatea sa. Fiecare dintre noi are așteptările sale de la acest an nou, însă, în linii mari, cu toții dorim ca oamenii noștri dragi să fie sănătoși, ca în casa noastră să fie pace și înțelegere, ca să avem bucurii de la copii, iar visele, chiar și cele mai tăinuite, neapărat să se împlinească.

Și, la fel ca în copilărie, așteptăm de la noul an o minune. Dar această minune o poate crea și o creează bunătatea și dărnicia sufletului nostru. Aceste calități sunt necesare și în zile de sărbători, și în zile obișnuite, cînd îi sprijinim pe cei care au nevoie de ajutor, care sunt bolnavi și singuratici, doar nenorocire străină de bună seamă nu există, iar din dărnicia sufletului se nasc fapte bune, care le dăruiesc celor mai triști ca noi bucurie, dar, totodată, ne dăruiesc și nouă plăcutul sentiment că, în ciuda tuturor împrejurărilor, am fost, totuși, capabili de un asemenea gest.

Șoarecele este un animăluț grijuliu și bogat. Să fiți și dumneavoastră în noul an, Anul Șoarecelui, bogați în sănătate, fericire și bucurii! Aveți grijă unii de alții! La Mulți Ani!

Eugeniu MARIAN
скачать dle 10.6фильмы бесплатно
Вернуться назад