DataLife Engine > Tema zilei / Viața de partid > În Gagauzia au avut loc plenare ale comitetelor raionale ale PCRM

În Gagauzia au avut loc plenare ale comitetelor raionale ale PCRM


21-02-2016, 10:50. Разместил: redactor

 

În cadrul plenarelor a fost supus discuţiilor raportul prezentat de Vladimir Voronin la Plenara a XVIII-ea a Comitetului Central al PCRM din 13 februarie a.c.

 

De asemenea, comuniştii din raioanele Ciadîr-Lunga şi Comrat au făcut o analiză a situaţiei sociale, economice şi politice din autonomia găgăuză, în ale cărei condiţii urmează ca ei să-şi desfăşoare activitatea în scopul îndeplinirii sarcinilor trasate de Hotărîrea Plenarei a XVIII-ea a CC al PCRM.


 

Preşedintele partidului le-a cerut comuniştilor din Găgăuzia să depună maximum de eforturi pentru consolidarea şi creşterea în regiune a rîndurilor membrilor PCRM, să manifeste o atitudine responsabilă faţă de munca de ajitaţie în mijlocul oamenilor la locul lor de trai, să combată în mod activ şi să curme toate încercările de a denigra în mod neîntemeiat Partidul Comuniştilor în ochii alegătorilor.


 

În ziua de 13 februarie, a avut loc Plenara a XVIII-ea a Comitetului Central al Partidului Comuniştilor din Republica Moldova. Plenara a examinat chestiunea cu privire la totalurile campaniei de dare de seamă şi alegeri în organizaţiile teritoriale ale PCRM, campanie care şi-a desfăşurat activitatea în perioada din octombrie pînă în decembrie anul trecut. Raportul cu respectiva temă a fost prezentat de Vladimir Voronin, preşedinte al Partidului Comuniştilor.скачать dle 10.6фильмы бесплатно
Вернуться назад