DataLife Engine > Tema zilei / Viața de partid > Dispoziția e combativă

Dispoziția e combativă


22-06-2017, 15:17. Разместил: redactor
 
Seminarul s-a desfășurat în ziua de 21 iunie în satul Molovata. La lucrările lui au participat Elena Bodnarenco, secretar al CC al PCRM, deputat în Parlament, Ion Filimon, președinte al CCR, și referenți ai CC al PCRM.

Cei prezenți la seminar, inclusiv secretarii comitetului raional al partidului în frunte cu primul secretar, tovarășul Grigorie Policinschi, au participat activ la discuțiile asupra problemelor ce țin de munca organizatorică și de partid și au făcut propuneri, pornind de la specificul condițiilor locale. În continuarea discuției, la seminar au fost examinate întrebări concrete adresate de comuniștii raionului. La toate întrebările, aceștia au primit răspunsuri complete.

E necesar de a menționa că în organizația raională de partid din raionul Dubăsari activează 11 organizații primare, nici una dintre care nu este puțin numeroasă. Toate organizațiile de partid și-au păstrat componența lor de bază și continuă să activeze în scopul victoriei. Și au reușit să acumuleze în acest sens o experiență eficientă. La alegeri, ele în mod stabil demonstrează rezultate bune.

În prezent, situația întrucîtva s-a schimbat în legătură cu declarațiile demagogice la tema «vectorului prorus» făcute de Igor Dodon din partea Partidului Socialiștilor, care nu demult a demonstrat că, de fapt, acționează mînă în mînă cu regimul oligarhic de la guvernare. Comuniștii din raion, cu multă răbdare și, totodată, cu multă insistență, le explică oamenilor adevărul privind caracterul distructiv al activității socialiștilor, inclusiv în teritoriul raionului Dubăsari.

Seminarul a demonstrat că dispoziția generală a activului de partid din raionul Dubăsari e de lucru. Participanții la seminar și-au exprimat doleanța ca pe viitor să mai fie organizate asemenea întîlniri ale comuniștilor.

Oleg Mantorov, președinte al comisiei de partid a CC al PCRMскачать dle 10.6фильмы бесплатно
Вернуться назад