DataLife Engine > Tema zilei / Viața de partid > O agendă de lucru plină de conținut

O agendă de lucru plină de conținut


20-02-2018, 14:43. Разместил: redactor
 
S-a făcut un schimb de opinii privind un cerc larg de chestiuni referitoare la activitatea organizațiilor de partid și la situația social-politică din țară.

Primii secretari au fost informați despre hotărîrea Comitetului Executiv Politic al CC al PCRM referitor la desfășurarea pe 10 martie, 2018, a unei plenare a Comitetului Central al Partidului Comuniștilor cu tema „Sarcinile organizațiilor de partid în ceea ce privește contracararea politicii unioniste a actualului regim de guvernare din Moldova”.

Pe lîngă asta,  secretarilor organizațiilor de partid li s-a propus să organizeze întîlniri ale membrilor Comitetului Executiv Politic cu activul organizațiilor orășenești și raionale de partid în scopul de a supune discuției actuala situație politică din țară.

În legătură cu faptul că Partidul Comuniștilor intenționează să participe activ la colectarea de semnături pentru desfășurarea unui referendum legislativ de anulare a sistemului electoral mixt, conducătorii organizațiilor de partid au primit instrucțiuni clare referitor la participarea la această importantă acțiune politică.

Încă un serios eveniment politic vor deveni alegerile anticipate ale primarilor unui șir de localități din Republica Moldova. Organizațiilor raionale și orășenești de partid din aceste localități li s-a propus să elaboreze un plan de participare activă la aceste alegeri anticipate.

De asemenea, Partidul Comuniștilor intenționează să consemneze pe larg unele date jubiliare – un centenar din ziua întemeierii Armatei Roșii a muncitorilor și țăranilor și 200 de ani ai fondatorului învățăturii socialiste, Karl Marx. Organizațiilor teritoriale ale PCRM li s-a propus să ia parte activă la serata festivă consacrată aniversării a 100 de ani de la formarea Armatei Sovietice și a Flotei Marine Militare, precum și la conferința științifică, consacrată moștenirii științifico-politice a lui Karl Marx, care e planificată pentru ziua de 21 aprilie.

Secretarii comitetelor de partid au fost informați de faptul că, prin decizia Comitetului Executiv Politic, în funcția de șef al secției organizatorice a Comitetului Central al Partidului Comuniștilor a fost numit tovarășul Valeriu Sava, prim-secretar al comitetului raional Călărași al PCRM.

Serviciul de presă al PCRM
20 februarie, 2018

скачать dle 10.6фильмы бесплатно
Вернуться назад