DataLife Engine > Tema zilei / Cer cuvîntul! > Voi nu mai existaţi!

Voi nu mai existaţi!


12-02-2016, 12:47. Разместил: redactor

Da, ne-am convins o dată în plus că declaraţiile despre «dorinţa de a aduce folos ţării» şi trădarea sunt compatibile. Şi că trădarea nu este altceva decît o crimă. O crimă cu premeditare. O crimă săvîrşită de ambele părţi!


Această trădare trezeşte în sufletele tovarăşilor de partid o adevărată indignare. Ceea ce este un lucru firesc. Oamenii nu pot suporta minciuna, hoţia, imbecilitatea, înşelăciunea, fariseismul…


Şi poporul şi-a exprimat indignarea faţă de samavolnicie şi hoţii. De la 2009 încoace, în ţară nu încetează fuga dintr-un partid în altul, cumpărarea funcţiilor, şantajul, nimicirea băncilor, limitarea protecţiei sociale a oamenilor... Despre viaţa pensionarilor vorbesc doar comuniştii. Le mulţumim pentru toate drepturile pe care ei le apără în Parlament!


Poporul nostru este unul deloc simplu, însă nu şi prost, dar el este necunoscător. El este indus în eroare. Nu numai de Usatîi, Dodon..., dar şi de aceşti transfugi... Ei au înjghebat platforma «Pentru Moldova»... E putredă platforma voastră, la fel ca şi celelalte!!!


Gaura neagră în sectorul bancar încearcă s-o astupe nenorocitul de premier Filip cu ajutorul banilor din România... Domnilor, da unde-s banii poporului, ai ţării?! Televiziunile difuzează o minciună mîrşavă. Despre ajutor...


E un neadevăr! E un fariseism, nimic altceva...


Transfugii nu vor avea uşurare şi linişte în viaţa lor. Adevărata indignare a poporului încă nu se simte pe deplin, ea se acumulează însă — se acumulează şi din faptele voastre, domnilor transfugi!


Voi nu mai existaţi ca cetăţeni ai Moldovei. Ruşine vouă! Istoria vă va include în rîndul trădătorilor. Şi atît!

 

Iov Rusnac, pedagog pensionar,

satul Bulboaca, raionul Briceni

скачать dle 10.6фильмы бесплатно
Вернуться назад