DataLife Engine > Tema zilei / Cer cuvîntul! > Scrisoare deschisă pentru toţi trădătorii

Scrisoare deschisă pentru toţi trădătorii


28-02-2016, 15:03. Разместил: redactor

Duminică, 20 decembrie anul trecut, în oraşul Leova a fost organizată conferinţa de dare de seamă şi alegeri, unde preşedinte al CC era Anatolie Zagorodnîi. El a ţinut un discurs, însă, nu a spus nimic despre grupul «celor 14». S-a lăudat cu faptul că în satele din raionul Hînceşti au fost înscrişi 36 de oameni în rîndurile PCRM, iar în ziua următoare a anunţat despre plecarea sa din fracţiune şi partid pentru că, vezi Doamne, nu mai suportă să lucreze alături de V.N. Voronin. Mă miră faptul că din grupul «celor 14» fac parte şi trei femei. Pe cînd lor le este dat de la natură să creeze, nu să distrugă.

 

Gestul vostru nu suportă nici un fel de critică şi să ştiţi că mulţi alegători sunt de acord cu ceea ce spun. Nu pot să înţeleg cum veţi privi oamenii în ochi, pentru că-i veţi minţi la fel cum o faceţi şi acum.


Vă cunosc aproape pe toţi personal şi, probabil, în ochii voştri par o persoană foarte naivă. Şi totuşi, am să vă întreb: oare nu aţi citit nicio carte în care se spune despre eroism şi trădare? Pentru că aveţi în faţă încă ani şi ani şi cum veţi trăi pe lume cu pata trădării, cum veţi munci într-un colectiv, cum?

 

Gîndiţi-vă bine — fiecare om are dreptul să-şi îndrepte greşelile. Voi mai aveţi posibilitatea să faceţi acest lucru. Cred că opinia oamenilor despre voi este mult mai importantă decît bănuţii pe care i-aţi primit.


Antonina Baldovici,

președintele Consiliului Veteranilor, mambru al PCRM din anul 1996

скачать dle 10.6фильмы бесплатно
Вернуться назад