Front comun împotriva neofascismului
РУС. MOLD.
» » Front comun împotriva neofascismului

Front comun împotriva neofascismului

7-05-2016, 08:50
Viziuni: 767
  
Versiunea de tipar   
Front comun împotriva neofascismului Mesajul de felicitare a prim-secretarului CC Partidului Comuniștilor din Ucraina, Piotr Simonenko cu ocazia aniversării celor 71 de ani de Victorie, adresat Partidului Comuniștilor din Republica Moldova.

 


Mult stimate Vladimir Nicolaevici!

Scump tovarăși, colegi, prieteni!

 

Comitetul Central al Partidului Comuniștilor din Ucraina vă aduce sincere felicitări cu ocazia aniversării celor 71 de ani de Victorie împotriva Germaniei fasciste în Marele Război pentru Apărarea Patriei, care a eliberat poporul multinațional al URSS, Europa și toată lumea de pericolul  înrobirii naziste și genocidului.

 

Astăzi, pacea în lume este, din nou amenințată. Fascismul, învins cîndva, a început să ridice capul din nou. Noii hitleri și goebbelși, se avîntă, din nou, să domine lumea, încearcă să rescrie istoria războiului și să modifice cucerirea arii Victorii. Pe arena politică internațională, rolul statului terorist fascist și l-au asumat SUA și sateliții din Uniunea Europeană.  Anume ei au organizat și susținut lovitura de stat din februarie 2014 în Ucraina și au adus la guvernare oligarhi proamericani, urmași ai colaboratorilor naziști și formațiunile lor banditești armate.

 

Patria noastră este în pericol. Noi, urmașii marii Victorii, îndemnăm toți tovarășii de luptă să ne consolidăm și mai mult, să facem un front comun împotriva neonazismului și să stîrpim de la rădăcină răspîndirea ciumei fasciste. Lupta împotriva fascismului este o cauză dreaptă. Sursa Victoriei noastre este în strînsă corelație istorică cu eroismul buneilor și srăbuneilor noștri. Asta îndeamnă cei 27 de milioane de  vieți omenești date pentru libertatea și independența Patriei noastre comune – Uniunea Republicilor Sovietice Socialiste, asta cere memoria a celor peste 8 milioane de ostași sovietici, dintre care peste  3 milioane erau comuniști, care au rămas să zacă pe cîmpul de luptă împotriva acaparatorilor  fasciști.

 

Tovarăși!

 

Fie ca sărbătorirea Zilei Victoriei și strînsa prietenie, legată în anii de război împotriva fascismului, să fie, pe viitor, cheia consolidării relațiilor frățești între popoarele noastre și un factor care să le amintească, pe vecii, generațiilor ulterioare cu ce preț a fost cucerită Pacea pe Pămînt.

 

Să ne aplecăm, deci, capetele în fața cenușii celor care au luptat pe front și în spatele frontului ! Să le fie memoria veșnică și luminoasă!

 

Stimați veterani, ne închinăm adînc în fața Dumneavoastră! Vă dorim personal, rudelor și celor apropiați – multă sănătate, bunăstare, fericire, încredere în ziua de mîine și speranțe de viitor ! Curaj și căldură sufletească, dar și atenție din partea a milioane de oameni care țin și vor ține minte actul vostru eroic major!

 

Felicitări cu ocazia acestei importante sărbători, mult stimați tovarăși! Felicitări cu ocazia Zilei Victoriei!

 

Cu respect și salut frățesc, Prim-secretarul CC Partidului Comuniștilor din Ucraina, Piotr Simonenko.  

скачать dle 10.6фильмы бесплатно
Рейтинг статьи: