Răspundere colectivă
РУС. MOLD.
» » Răspundere colectivă

Răspundere colectivă

13-05-2016, 12:20
Viziuni: 741
  
Versiunea de tipar   
Răspundere colectivăParlamentul Moldovei încă o dată a refuzat să condamne coruperea politică


Joi, 12 mai, fracţiunea Partidului Comuniştilor a făcut în cadrul şedinţei Parlamentului un şir de propuneri. În particular, PCRM a cerut să fie inclus pe ordinea di zi proiectul declaraţiei «Cu privire la condamnarea faptelor de corupere politică şi trădare a intereselor alegătorilor».

 

«Luînd în considerare faptul că pe ordinea de zi au fost incluse proiectele legii privind codul etic şi comportamentul deputatului Parlamentului, precum şi proiectul de hotărîre privind aprobarea Planului de acţiuni pentru anul 2016 în scopul realizării Strategiei Naţionale Anticorupţie pentru anii 2011-2016, considerăm oportun şi cerem să fie inclus pe ordinea de zi proiectul declaraţiei «Cu privire la condamnarea faptelor de corupere politică şi de trădare a intereselor alegătorilor», a declarat secretarul executiv al CC al PCRM, deputatul în Parlament, Elena Bodnarenco.


Dar majoritatea parlamentară în persoana fracţiunilor PDM, PL şi a deputaţilor transfugi dintr-un şir de partide au refuzat să includă proiectul declaraţiei pe ordinea de zi. Pentru dezbaterea respectivului document s-au pronunţat doar 38 de deputaţi în organul legislativ al ţării. 

скачать dle 10.6фильмы бесплатно
Рейтинг статьи: