Compromisuri nu vor fi!
РУС. MOLD.
» » Compromisuri nu vor fi!

Compromisuri nu vor fi!

14-07-2016, 14:10
Viziuni: 762
  
Versiunea de tipar   
Compromisuri nu vor fi!Partidul Comuniștilor din Republica Moldova nu va merge la compromis cu puterea

Această declarație a făcut-o președintele Partidului Comuniștilor din Republica Moldova, Vladimir Voronin,  în cadrul emisiunii ”Главное” la postul de televiziune TVC 21.

 

”Cu cine să mergem la compromis? Cu cei care au furat miliardul? Cu cei care au alungat de pe la casele lor, ca să-și cîștige pîinea de toate zilele în alte țări, 1 milion 300 mii de cetățeni? Cu cei care distrug țara?”, a întrebat liderul comuniștilor moldoveni.

 

În același timp, Vladimir Voronin a subliniat că unicul partid care la ziua de astăzi se află în opoziție este Partidul Comuniștilor.

 

”Opoziția înseamnă comuniștii. Iar faptul că altcineva se numește pe sine opoziționist doar pentru că respectivele partide nu dețin majoritatea și nu pot influența procesul de luare a deciziilor nu vorbește despre nimic. Opoziția e acea forță care duce o luptă politică demnă și corectă pentru scopurile și sarcinile acelui partid pe care poporul l-a ales în Parlament, precum și pentru binele țării în general. Asta înseamnă adevărată opoziție. Dar cînd opoziția se ține de interesele sale și votează la comandă, asta nu-i opoziție, ci oportunism. Iar oportuniștii sunt mai periculoși decît cei care votează contra. În Moldova, în afară de Partidul Comuniștilor, astăzi nu este nimeni. Acesta e partidul căruia i-am slujit întreaga mea viață și căruia continui să-i rămîn fidel pînă în prezent”, a mai declarat Vladimir Voronin.скачать dle 10.6фильмы бесплатно
Рейтинг статьи: