Fracțiunea PCRM: «Să lucrăm conform legii!»
РУС. MOLD.
» » Fracțiunea PCRM: «Să lucrăm conform legii!»

Fracțiunea PCRM: «Să lucrăm conform legii!»

15-12-2016, 13:27
Viziuni: 921
  
Versiunea de tipar   
Fracțiunea PCRM: «Să lucrăm conform legii!»Deputații comuniști au îndemnat majoritatea parlamentară, controlată de Partidul Democrat, să respecte Regulamentul

Joi, 15 decembrie, în timpul dezbaterilor pe marginea ordinii de zi, deputații din cadrul fracțiunii Partidului Comuniștilor din Republica Moldova au cerut excluderea unul șir de proiecte de lege și examinarea acestora doar după ce parlamentarii vor aproba amendamentele necesare la documentele respective.


În special, preşedintele comisiei parlamentare pentru protecție socială, sănătate și familie, Oxana Domenti, a cerut amînarea examinării reformei sistemului de pensii, bugetului asigurărilor sociale de stat pentru 2017 și bugetului asigurărilor medicale obligatorii pentru 2017.


«Vreau să vă reamintesc că în conformitate cu Regulamentul Parlamentului, deputații pot introduce modificări la proiectele de lege timp de 10 zile. Lucrurile merg înainte și iată chiar azi dimineață au parvenit un șir de amendamente pe care trebuie să le discutăm. Cum procedăm cu aceste amendamente? Vă rog să ne oferiți dreptul să lucrăm conform legii», a declarat Oxana Domenti.


De asemenea, comuniștii au cerut excluderea de pe ordinea de zi examinarea proiectului privind bugetul de stat pentru 2017.

 

«Cerem un răgaz de 10 zile iar Guvernul să continue să accepte modificările care continuă să parvină», a spus Oleg Reidman.

 
Cu toate acestea, majoritatea parlamentară, controlată de Partidul Democrat, nu a susținut solicitările vociferate.
 
Marina Țurcan
 
скачать dle 10.6фильмы бесплатно
Рейтинг статьи: