A întări și a uni rîndurile noastre
РУС. MOLD.
» » A întări și a uni rîndurile noastre

A întări și a uni rîndurile noastre

3-02-2017, 13:55
Просмотров: 818
  
Версия для печати   
A întări și a uni rîndurile noastreVioleta Ciuperca, secretar pentru munca de organizare al CR Fălești al PCRM
În anul 2016, comitetul raional Fălești al Partidului Comuniștilor din Moldova a fost încadrat în mai multe evenimente importante. Unul din momentele-cheie ale activității de partid au fost adunările de dare de seamă și alegeri ținute după așa-numitele alegeri prezidențiale. Comitetul raional Fălești al PCRM a lansat apelul ca aceste alegeri să fie boicotate. Anume în această perioadă comuniștii de rînd au avut posibilitatea să-și manifeste pregătirea și competența lor în calitate de agitatori ai partidului.

În 2016, pe primul plan s-au aflat mai multe probleme cu caracter organizatoric, pe care le-am soluționat cu succes și, ca urmare, a fost posibil să finalizăm structurarea pe orizontală a comitetului raional.

La evidența CR Fălești al PCRM se află 463 de comuniști. În acest context, țin să menționez că munca de atragere în rîndurile noastre a unor oameni noi este acum deosebit de dificilă, și asta pentru că noi ne aflăm în opoziție. Totuși, în pofida greutăților, muncim cît se poate de activ în mijlocul populației, deoarece cu cît mai mult comunicăm cu oamenii, cu atît mai multe află ei despre noi, comuniștii, și despre scopurile activității noastre.

Că această muncă, pînă la urmă, se încununează cu rezultate o demonstrează și faptul că, la începutul lui 2017, organizația raională de partid s-a completat cu zece noi comuniști. La acest succes al nostru și-au adus contribuția Grigori Stancev, secretar al OPP Egorovca; Maria Munteanu, secretar al OPP Hîncești; Ala Popova, secretar al OPP Obreja Veche; Elena Șușu, secretar al OPP Bocani.

Scopul nostru final este nu numai ca la fiecare secție de votare să-și desfășoare în permanență activitatea un anumit grup de agitatori, aceștia fiind oameni competenți, capabili să dea răspuns la orice întrebare care-i interesează pe cetățeni. Pe lîngă asta, e necesar să unim și să întărim echipa noastră cu oameni energici, pe care populația îi cunoaște bine, care în activitatea lor au obținut rezultate concrete și care își demonstrează fidelitatea față de idealurile partidului și patriotismul nu doar în ajunul alegerilor, ci totdeauna.скачать dle 10.6фильмы бесплатно
Рейтинг статьи: