Atentatul s-a produs, victime nu sînt
РУС. MOLD.
» » Atentatul s-a produs, victime nu sînt

Atentatul s-a produs, victime nu sînt

3-06-2017, 13:47
Viziuni: 827
  
Versiunea de tipar   
Atentatul s-a produs, victime nu sîntSă-și facă cît mai multă reclamă, să iasă cît mai mult în evidență, să fie cît mai mult în vizor, să-și facă cît mai mult selfie-uri — iată care sînt tendințele de bază ale «alesului de către tot poporul», Igor Dodon. Și unde mai pui că în orice situație, cu orice ocazie comodă sau chiar incomodă. Cel care stă acum la reședința prezidențială (pentru că el nu poate fi numit președinte) se numără printre cei care vor să ia rolul miresei la fiecare nuntă, iar la fiecare înmormîntare — rolul defunctului.
 
Zile și nopți la rînd Igor Nicolaevici a fost chinuit de «atentatul» regizat la viața lui Plahotniuc. «Cum așa, șefului i-a ieșit, dar eu cu ce sînt mai rău?». Din păcate, pentru că are imaginația săracă și insuficiente surse și legături pentru a pune la punct un spectacol de amploare cu atragerea actorilor din Ucraina vecină (cu participarea președintelui Petro Poroșenko, rolul — pașii de după scenă), acest lucru nu a fost posibil. Ei bine, cei care nu dispun de cameriste, dispun, precum se știe, de măturători...

Păi iată, în eterul postului de televiziune pe care-l controlează, Dodon anunță că, de asemenea, a fost și el victima unui «atentat de lichidare fizică» eșuat. Comanditarul a fost primarul de Bălți, Renato Usatîi. «Alesul de tot poporul» nu a arătat cu degetul asupra unor mercenari și nici nu a îmbuibat capul cetățenilor cu prea multe detalii. Usatîi și punct. Așa cum pare să fie convins Dodon, Usatîi chipurile ar fi declarat personal: «Eu îl voi lichida fizic pe președintele Moldovei și-l voi arăta după clase», fără a specifica unde și cînd ar fi putut declara Usatîi acest lucru.

În replică, Renato l-a numit pe Dodon «escroc în veșmînt de populist» și «clona rebutată a lui Plahotniuc», ceea ce spre deosebire de majoritatea altor replici ale lui Usatîi în adresa oponenților săi, fără îndoială, este foarte aproape de adevăr.

Se spune că această declarație a lui Dodon a fost planificată pentru inițierea unui nou dosar penal pe numele lui Renato Usatîi, de această dată, deja, pentru «atentat la viața președintelui» pentru a nu admite definitiv revenirea lui Usatîi în Moldova. Poate că așa și este.

Este comic, însă, altceva — «al treilea» nu a vrut să fie de prisos. Bașcanul Găgăuziei și partenerul lui Dodon în afaceri murdare — Irina Vlah (care, de asemenea, este o mare amatoare de selfie-uri), a decis să participe în show la egalitate. Șefa Autonomiei Găgăuze a scris pe pagina sa de Facebook că niște necunoscuți au încercat să intre, noaptea, în reședința sa. Din cîte se pare, cu scopul de a pune un sac de trotil sub scaunul «mamei națiunii» sau și mai curat — să bage în bacul de la closet o mină marină. Teroriștii ăștia, mare bătaie de cap!

Eugeniu Marianскачать dle 10.6фильмы бесплатно
Рейтинг статьи: