Tandemul democraților și socialiștilor manipulează dorințele cetățenilor
РУС. MOLD.
» » Tandemul democraților și socialiștilor manipulează dorințele cetățenilor

Tandemul democraților și socialiștilor manipulează dorințele cetățenilor

26-06-2017, 12:40
Viziuni: 631
  
Versiunea de tipar   
Tandemul democraților și socialiștilor manipulează dorințele cetățenilorPromovînd modificarea sistemului electoral, democrații lui Plahotniuc împreună cu socialiștii lui Dodon manipulează tendința cetățenilor spre schimbare a vieții social-politice a țării.  Din moment ce în realitate, modificările corespunzătoare nu fac decît să  consolideze PSRM și PDM la guvernare.
 
Această opinie a fost exprimată de către deputatul din partea Partidului Comuniștilor, Oleg Reidman în cadrul unei  emisiuni televizate.

”Într-adevăr, oamenii își doresc modificarea sistemului electoral.  Ei își doresc op asemenea schimbare pentru ca votul lor, pe care și-l dau o dată în cadrul alegerilor, să nu călătorească din fracțiune în fracțiune”, a declarat parlamentarul.

Oleg Reidman a declarat că cetățenii Moldovei, atunci cînd aleg ideea și direcția de dezvoltare a Moldovei, își acordă voturile formațiunilor politice concrete în speranța că Parlamentul în noua sa componență nu se va reforma pe neașteptate.

”Migrația și transformarea Parlamentului din structura pe care au propus-o oamenii într-o structură care nu are nimic în comun cu oamenii și cu voturile lor, cetățenii vor să evite acest lucru. În rest, totul este demagogie”, a remarcat deputatul.
скачать dle 10.6фильмы бесплатно
Рейтинг статьи: