După grafic și plan
РУС. MOLD.
» » După grafic și plan

După grafic și plan

13-10-2017, 09:10
Viziuni: 820
  
Versiunea de tipar   
După grafic și planPCRM a dat start campaniei de dare de seamă și alegeri
 
Din 1 octombrie 2017, în PCRM a început campania de dare de seamă și alegeri. La prima etapă a campaniei vor fi ținute adunări de dare de seamă și alegeri în organizațiile de secție și cele primare ale partidului, iar la finalizarea lor, anul acesta vor fi desfășurate conferințe de partid raionale și municipale, precum și adunări generale ale comuniștilor.
 
Dările de seamă și alegerile înseamnă facerea totalurilor muncii efectuate în perioada de dare de seamă de către organizațiile de partid, de către fiecare comunist, înseamnă alegerea secretarilor organizațiilor de partid și a biroului acestora și a delegaților la conferințele raionale de partid. După care, în cadrul conferințelor și a adunărilor generale ale comuniștilor, sînt alese componențele comitetelor raionale și municipale de partid, precum și comisiile de revizie.

La aceste foruri de partid, pe lîngă facerea totalurilor, se trasează sarcinile pentru viitoarea perioadă de dare de seamă, se generalizează observațiile și propunerile comuniștilor făcute la adresa comitetelor raionale de partid și a CC al PCRM, în a căror bază vor fi întocmite planurile de acțiuni pentru îndeplinirea lor de către organele indicate.

În anul curent, la fel ca și în cei precedenți, campania de dare de seamă și alegeri a început în mod organizat, conform graficelor de organizare a adunărilor de partid. Pe parcursul primei săptămîni a lunii octombrie, de acum au fost ținute 166 adunări de dare de seamă în municipiul Bălți și în 17 comitete raionale de partid.

Strict conform graficului se țin adunări în sectoarele Botanica și Rîșcani ale capitalei, în municipiul Bălți, în raioanele Edineț, Nisporeni, Rîșcani, Fălești, Ștefan-Vodă, Ialoveni. În cadrul adunărilor de dare de seamă și alegeri ținute, au fost aleși 11 noi secretari ai organizațiilor primare, au fost primiți în rîndurile partidului 16 oameni, dintre care 12 în organizația raională de partid Căușeni (prim-secretar – Veaceslav Nigai, membru al Comitetului Executiv Politic al CC al PCRM). Celelalte comitete raionale de partid și organizații de partid de asemenea trebuie să acorde o atenție sporită creșterii rîndurilor partidului.

La lucrările adunărilor de dare de seamă și alegeri participă secretari ai comitetelor raionale ale partidului, membri ai CC al PCRM. Adunările se desfășoară cu o bună prezență și cu manifestarea de către comuniști a unui spirit activ. Comuniștii apreciază în mod obiectiv munca lor în perioada de dare de seamă, fac propuneri concrete privind perfecționarea muncii desfășurate de organizațiile de partid în rîndurile alegătorilor din teritoriu, de asemenea fac și propuneri la adresa comitetelor raionale ale partidului și la cea a CC al PCRM.

În timpul apropiat, vor avea loc adunări de dare de seamă și alegeri în organizațiile primare ale partidului din raioanele Anenii Noi, Basarabeasca, Dondușeni, Cahul, Strășeni, Ungheni.

Oleg Mantorov,
președinte al Comisiei de partid a CC al PCRMскачать dle 10.6фильмы бесплатно
Рейтинг статьи: