Toți la referendum!
РУС. MOLD.
» » Toți la referendum!

Toți la referendum!

18-11-2017, 13:23
Viziuni: 684
  
Versiunea de tipar   
Toți la referendum!Chirtoacă — jos din fotoliul de primar general!
 
Duminică, pe 19 noiembrie, în municipiul Chișinău va avea loc referendumul privind demisia lui Dorin Chirtoacă din funcția de primar general
 
Partidul Comuniștilor a lansat un apel către toți locuitorii capitalei și ai suburbiilor să-și dea voturile pentru demisia acestui primar incompetent și prin aceasta să salveze Chișinăul.

Încă la 3 octombrie curent, CC al PCRM a adoptat o rezoluție în care se menționa că «timp de zece ani de gestionare defectuoasă și negospodărească a lui Dorin Chirtoacă, Chișinăul s-a transformat în una dintre cele mai neîngrijite și neconfortabile capitale atît din Europa, cît și din întregul spațiu post-sovietic.

În toată această perioadă, Chișinăul nu doar că nu s-a dezvoltat, ba dimpotrivă, a degradat. Din primele zile ale mandatului său de primar general, Dorin Chirtoacă nu s-a preocupat de obligațiile sale directe, ci doar de demagogie, politicianism și «unionism profesionist».

Primăria s-a transformat definitiv în una dintre cele mai corupte structuri ale țării. Anume corupția a dus la aceea că orașul a pierdut definitiv orice percepere a planului urbanistic general și a ordinii elementare. Situația a degradat într-o asemenea măsură încît, la ora actuală, Dorin Chirtoacă, «prins de mînă», se află sub anchetă pe un șir de dosare penale serioase legate de corupție.

Partidul Comuniștilor a pledat consecvent împotriva faptului ca principalul oraș al țării să fie condus de personajul dat. Noi întotdeauna am considerat că el este un om mediocru și total iresponsabil, un pierde-vară lipsit de elementarul simț de gospodar. Noi în repetate rînduri am avertizat orășenii de pericolul care îl implică acest lucru — pericolul populistului de dreapta, care a ajuns la guvernarea orașului.

Astăzi, considerăm necesar de a nu rămîne la o parte de încercarea de a izbăvi capitala și orășenii de Chirtoacă», se subliniază în respectiva rezoluție.скачать dle 10.6фильмы бесплатно
Рейтинг статьи: