PCRM: Sturza este un «observator din exterior» pentru Moldova
РУС. MOLD.
» » » PCRM: Sturza este un «observator din exterior» pentru Moldova

PCRM: Sturza este un «observator din exterior» pentru Moldova

4-01-2016, 13:54
Просмотров: 1 851
  
Версия для печати   
PCRM: Sturza este un «observator din exterior» pentru MoldovaDeputații din partea Partidului Comuniştilor din Republica Moldova nu vor susține candidatura lui Ion Sturza, pe care îl consideră observator din exterior și care și-a demonstrat anterior neputința să dirijeze ţara într-un mod cuvenit.

 

Despre aceasta se spune în Declaraţia fracţiunii Partidului Comuniştilor din Republica Moldova.

 

«Declaraţia Fracţiunii Partidului Comuniştilor din Republica Moldova

 

Azi, 4 ianuarie 2016 Parlamentul Republicii Moldova se convoacă într-o şedinţă specială privind dezbaterea Programului de activitate şi desemnarea noului Guvern.

 

Prim-ministru desemnat, domnul Ion Sturza a condus Executivul în anul 1999 timp de aproape zece luni şi Guvernul nu a reuşit să dirijeze ţara într-un mod cuvenit. Astfel, la 9 noiembrie 1999 deputaţii comunişti au votat pentru demiterea Guvernului Sturza. A fost un vot decisiv, unul aurgumentat şi motivat.


Prezentîndu-se drept un candidat «apolitic», domnul Sturza a făcut mai multe declaraţii politice neîntemeiate. Candidatul desemnat nu a fost prezent în ţară mai mult timp, nici pe plan politic, nici pe cel economic. Prin urmare, Dlui creează impresia unui «observator din exterior», ce nu ne permite să contăm pe capacităţile lui de a guverna într-o situaţie de criză profundă.

 

Candidaţii la funcţia de miniştri, cu excepţia unora, reprezintă «umbre» din trecut. şi Programul de activitate înaintat de către candidat nu este altceva decît un set de lozinci «la modă» şi nu are nici o tangenţă cu problemele acute ale ţării.

În situaţia creată, Fracţiunea Partidului Comuniştilor din Republica Moldova consideră şedinţa specială a Parlamentului de azi drept un spectacol cu actori nepotriviţi şi regie falsă pentru viitorul ţării.

 

Fracţiunea Partidului Comuniştilor din Republica Moldova declară că nu va participa la şedinţa specială şi nu va acorda votul de încredere Programului de activitate al Guvernului Republicii Moldova şi a întregii liste a Guvernului înaintate de domnul Ion Sturza».скачать dle 10.6фильмы бесплатно
Рейтинг статьи: