Transfugii – garant pentru guvernul Filip
РУС. MOLD.
» » Transfugii – garant pentru guvernul Filip

Transfugii – garant pentru guvernul Filip

18-01-2016, 12:22
Viziuni: 1 646
  
Versiunea de tipar   
Transfugii – garant pentru guvernul FilipDeputații din Parlament, care au trădat Partidul Comuniștilor în decembrie anul trecut, s-au pronunțat în rol de garant pentru guvernul Pavel Filip – încă un candidat la fotoliul de prim-ministru propus de Partidul Democrat.

 

Vorbind din numele celor 14 transfugi, pe 18 ianuarie curent, Violeta Ivanov a declarat pentru presă că ei cu toții îl cunosc «foarte bine» pe Filip în calitate de «personalitate ce dispune de calități destul de bune, în calitate e manager care s-a manifestat, deja, prin fapte concrete și care va putea să combine toate interesele, să consolideze societatea».

 

 

«Suntem convinși că guvernul condus de domnul Filip va fi un guvern bun, competent care va fi în măsură să facă față tuturor provocărilor», a subliniat Ivanov, dînd de înțeles că de aceeași părere sunt toți cei 14 transfugi.

 

Pe 21 decembrie 2015, 14 deputați din partea Partidului Comuniștilor au anunțat că părăsesc fracțiunea parlamentară a PCRM. La scurt timp, aceștia au creat un bloc comun cu Partidul Democrat.

 

Pînă la ora actuală, deputații transfugi menționați s-au făcut remarcați doar prin faptul că au contestat la Curtea Constituțională legalitatea acțiunilor șefului statului, care a înaintat în calitate de candidat la șefia Guvernului o persoană din afara Partidului Democrat. După ce desemnarea candidatului cu pricina a eșuat în Parlament, tot ei au semnat două cerințe pentru președintele țării: cu privire la înaintarea liderului PDM Vlad Plahotniuc, iar ulterior – cu privire la înaintarea unui candidat din anturajul apropiat al afaceristului – Pavel Filip.скачать dle 10.6фильмы бесплатно
Рейтинг статьи: