Grupul «Ivanov & Co» – în susținerea scopurilor fostei coaliții de guvernare
РУС. MOLD.
» » Grupul «Ivanov & Co» – în susținerea scopurilor fostei coaliții de guvernare

Grupul «Ivanov & Co» – în susținerea scopurilor fostei coaliții de guvernare

18-01-2016, 14:29
Viziuni: 1 032
  
Versiunea de tipar   
Grupul «Ivanov & Co» – în susținerea scopurilor fostei coaliții de guvernareTransfugii, în frunte cu Violeta Ivanov, susțin scopurile și sarcinile promovate de coaliția oligarhică de guvernare pe parcursul ultimilor ani.

 

După cum a declarat candidatul la funcția de prim-ministru, Pavel Filip, programul de activitate al cabinetului său de miniștri va avea la bază programele anterioare de guvernare fundamentul cărora constituie așa numitele «aspirații europene».

 

Filip a declarat acest lucru, luni, 18 ianuarie, în urma discuțiilor pe care le-a avut cu cei 14 deputați transfugi, care în decembrie anul trecut au anunțat că părăsesc fracțiunea PCRM.

 

După cum a remarcat candidatul la șefia Guvernului, este important ca timp de două zile să fie elaborat programul de guvernare «la baza căruia va sta fostul program». «Prioritatea Nr.1 va fi aspirațiile europene, adică, realizarea Acordului de Asociere a RM la UE», a subliniat Pavel Filip.

 

La rîndul său, Violeta Ivanov, vorbind din numele celor 14 deputați transfugi, a declarat că toți ei «sunt convinși de faptul că un guvern condus de Filip va fi unul bun, un guvern competent pe măsură să facă față tuturor provocărilor».

 

Pe 21 decembrie 2015, 14 deputați din partea Partidului Comuniștilor au anunțat că părăsesc fracțiunea parlamentară a PCRM. La scurt timp, aceștea au creat un bloc comun cu Partidul Democrat.

 

Din grupul «Ivanov & Co» mai fac parte: Artur Reșetnicov, Anatolie Zagorodnîi, Anatolie Gorilă, Galina Balmoș, Igor Vremea, Petru Porcescu, Alexandru Banicov, Victor Mîndru, Vladimir Vitiuc, Elena Gudumac, Serghei Stati, Boris Golovin, Corneliu Mihălache.скачать dle 10.6фильмы бесплатно
Рейтинг статьи: