Comsomolul: «Unionismul nu va trece!»
РУС. MOLD.
» » Comsomolul: «Unionismul nu va trece!»

Comsomolul: «Unionismul nu va trece!»

24-02-2018, 15:28
Viziuni: 421
  
Versiunea de tipar   
Comsomolul: «Unionismul nu va trece!»Trăiască Moldova suverană, unitară, indivizibilă!

 
Declarația Plenarei a V-ea a Comitetului Central al Uniunii Comuniste a Tineretului din Moldova «Cu privire la condamnarea acțiunilor de promovare a unionismului în societatea moldovenească»

Participanții la plenara Comitetului Central al Uniunii Comuniste a Tineretului din Moldova își exprimă indignarea față de comportamentul sfidător și antistatal al primarilor și consilierilor unui șir de localități din Moldova, care au semnat așa-numita «declarație de unire cu România». Ei afirmă că acest act poartă un caracter simbolic.
 
Într-adevăr, aceste hîrtiuțe fără de nici o valoare nu au nici o putere juridică, iar în procesul de adoptare a acestor «declarații» nu participă locuitorii respectivelor localități. Dar trădare simbolică a Patriei nu există. Trădarea întotdeauna e trădare, și nimic altceva.

Pentru noi este evident faptul că adevăratul scop al acestei mîrșave acțiuni antimoldovenești este cel de a dezbina multinaționala societate moldovenească, de a familiariza treptat populația cu gîndul că unirea este inevitabilă, de a crea iluzia sprijinirii totale a acestei idei criminale, de a-i imprima procesului de propagare a lichidării statului moldovenesc «o bază legitimă».

Noi sîntem convinși că aceste acțiuni de trădare sînt dirijate de regimul de guvernămînt. Actuala putere în mod consecvent nimicește rămășițele economiei țării, lichidează garanțiile sociale ale populației, distruge sistemul educației și cel al ocrotirii sănătății. Și pe toate acestea le face cu un singur scop — pentru a demonstra că Moldova, ca stat independent, nu are viitor. Actualii guvernanți au luat în captivitate statul pentru a-l lichida.

Fiind părtași consecvenți ai independenței și statalității Republicii Moldova, noi, reprezentanții Comsomolului moldovenesc, exprimăm un protest hotărît împotriva acestor acțiuni antistatale. Noi sîntem convinși de faptul că Moldova are toate posibilitățile necesare pentru a se dezvolta în mod de sine stătător, ceea ce au demonstrat pe parcursul celor 8 ani de guvernare a sa tovarășii noștri mai în vîrstă — Partidul Comuniștilor din Republica Moldova.

Și astăzi noi declarăm:
 
 
Unionismul nu va trece! Trăiască Moldova suverană, unitară, indivizibilă!

24 februarie, 2018

COMUNIST.MDскачать dle 10.6фильмы бесплатно
Рейтинг статьи: