Noul Guvern a avertizat despre riscul de majorare a deficitului bujetar de cinci ori
РУС. MOLD.
» » Noul Guvern a avertizat despre riscul de majorare a deficitului bujetar de cinci ori

Noul Guvern a avertizat despre riscul de majorare a deficitului bujetar de cinci ori

22-01-2016, 10:26
Viziuni: 934
  
Versiunea de tipar   
Noul Guvern  a avertizat despre riscul de majorare a deficitului bujetar de cinci oriCabinetul de miniștri, în frunte cu Pavel Filip își recunoaște incapacitatea de a face față problemelor economice fără ajutor din afară.

 

Ministerul Finanțelor a anunțat că, la ora actuală, suma deficitului bujetar a ajuns la un miliard de lei, iar în următoarele cinci luni, acest indice poate crește pînă la 5 miliarde de lei.

 

După cum a declarat ministrul Finanțelor, Octavian Armașu «luna februarie se preconizează a fi o lună destul de dificilă. Noi avem un deficit de circa un miliard de lei. Dacă lăsăm lucrurile aşa cum sunt, nu întreprindem nimic, activînd în baza bugetului provizoriu, următoarele cinci luni, noi putem acumula un deficit semnificativ de vreo patru, cinci miliarde de lei».


În legătură cu acest fapt, Guvernul Filip intenționează să expedieze, în regim de urgență, o scrisoare Fondului Monetar Internațional cu scopul de a solicita reluarea colaborării și finanțării Republicii Moldova.скачать dle 10.6фильмы бесплатно
Рейтинг статьи: