Vladimir Voronin: Moldova nu s-a realizat ca stat independent
РУС. MOLD.
» » Vladimir Voronin: Moldova nu s-a realizat ca stat independent

Vladimir Voronin: Moldova nu s-a realizat ca stat independent

22-08-2018, 15:28
Viziuni: 445
  
Versiunea de tipar   
Vladimir Voronin: Moldova nu s-a realizat ca stat independentPreședintele Partidului Comuniștilor, Vladimir Voronin, șef de stat în perioada 2001-2009, consideră că Moldova nu s-a realizat ca stat independent. Țara rămâne divizată, falimentată economic și social, capturată de corupți.
„Independența a venit pe neașteptate. Nimeni nu s-a așteptat că URSS-ul poate fi distrus de un grup de trădători în frunte cu Gorbaciov. Toate declarațiile care au fost expuse sau scrise de așa-numiții luptători pentru independență și democrație sunt false și demagogice. De menționat că tocmai din cauza acestor ,,luptători’’ Moldova ca stat independent nu s-a realizat”, a subliniat fostul șef de stat într-o declarație pentru IPN, cu ocazia celei de-a 27-a aniversări a Independenței.

În opinia sa, cetățenii nu au devenit cu nimic mai independenți și, de fapt, sunt dezorientați de proiectele naționale realizate în țară. Prin urmare, rezultatul poate fi văzut pe față, prin plecarea masivă peste hotare, o mare parte emigrând definitiv.

Vladimir Voronin susține că în aceste condiții este imposibil să prognozezi viitorul. „Acest viitor poate fi realizat doar prin consolidarea societății pe care o reprezentăm noi, cetățenii acestei țări. Doar așa vor fi schimbări radicale care vor îndrepta Moldova pe calea dezvoltării ca stat cu adevărat independent”, a mai spus liderul PCRM.
 
(sursa: ipn.md)
скачать dle 10.6фильмы бесплатно
Рейтинг статьи: