Felicitări din partea Comitetului Central al Partidului Comuniștilor din Republica Moldova cu prilejul lui 23 februarie — Ziua Armatei Sovietice și a Flotei Maritime Militare
РУС. MOLD.
» » Felicitări din partea Comitetului Central al Partidului Comuniștilor din Republica Moldova cu prilejul lui 23 februarie — Ziua Armatei Sovietice și a Flotei Maritime Militare

Felicitări din partea Comitetului Central al Partidului Comuniștilor din Republica Moldova cu prilejul lui 23 februarie — Ziua Armatei Sovietice și a Flotei Maritime Militare

23-02-2019, 09:03
Viziuni: 2 675
  
Versiunea de tipar   
Felicitări din partea Comitetului Central al Partidului Comuniștilor din Republica Moldova cu prilejul lui 23 februarie — Ziua Armatei Sovietice și a Flotei Maritime MilitareStimați tovarăși!
 
Pentru toți cei care percep că viitorul poate fi construit doar pe fundamentul de nădejde al respectului față de trecut, 23 februarie rămîne a fi Ziua Armatei Sovietice și a Flotei Maritime Militare.

Aceasta a fost o Armată Măreață a unei Țări Mărețe. Aceasta a fost armata care a învins fascismul. Aceasta a fost armata care a educat milioane de patrioți. Aceasta a fost armata sub a cărei apărare toate republicile Uniunii Sovietice, inclusiv Moldova, au construit o viață pașnică, îndestulată și fericită.

Această armată e însăși viața noastră, biografia noastră. Noi cu dumneavoastră sîntem custozii acestor tradiții eroice. Anume de aceea am marcat, marcăm și vom marca această sărbătoare cu adevărat a poporului. Ea poate fi anulată, poate fi interzisă, însă nimic și nimeni nu ne poate impune s-o dăm uitării.

Comitetul Central al Partidului Comuniștilor din Republica Moldova îi felicită pe toți cei care cu ani în urmă au purtat uniformă militară, pe toți cei care au apărat sau care în orice clipă au fost gata să se ridice în apărarea Patriei.

Anul acesta, Ziua de 23 februarie o marcăm în ajunul unui important eveniment politic — alegerile parlamentare. De rezultatul acestora depind foarte multe — și viața noastră pașnică, și viitorul țării noastre.

Și dacă-i așa, haideți la 23 februarie să marcăm sărbătoarea noastră populară, iar la 24 februarie să ne ridicăm în apărarea Patriei noastre, Republica Moldova, de cei care au luat-o în captivitate și au transformat-o într-un stat criminal.

De cei care timp de 10 ani zi de zi au jefuit poporul.

De cei care îi alungă din robie pe oamenii din țară, dezlănțuind în Moldova un genocid al propriului popor.

Doar cu eforturi conjugate, cot la cot, le vom putea da riposta cuvenită.

Aceasta e datoria noastră comună — o datorie sfîntă!

Felicitări cu prilejul sărbătorii, dragi tovarăși!
скачать dle 10.6фильмы бесплатно
Рейтинг статьи: