Băgat în sperieţi
РУС. MOLD.
» » » Băgat în sperieţi

Băgat în sperieţi

30-10-2015, 14:12
Просмотров: 674
  
Версия для печати   
Băgat în sperieţiChiril Lucinschi, deputat din partea PLDM, a declarat că a fost ameninţat de unul din liderii regionali ai Partidului Democrat din Moldova


Ceea ce, în general, nu ţine de domeniul noului. Dacă e să ne amintim, ex-ministrul Agriculturii, dl Vasile Bumacov, a făcut în timpul său o declaraţie asemănătoare. Însă el, potrivit propriilor spuse, a rezistat eroic în faţa acestor ameninţări şi a continuat să «scurgă» din sectorul agrar.

 

Chiril Lucinschi junior deocamdată se ţine şi el bine în faţa ameninţărilor de care se plînge. Ce-i drept, el nu are atît de mulţi bani (chiar şi casa de lîngă Ambasada României nu are pe ce să-i termine construcţia) ca, după exemplul lui Renato Usatîi, să organizeze un autoarest. Dar fraze pompoase are în vocabular din abundenţă. La fel ca şi toţi activiştiii din Alianţă.


«Sunt folosite toate posibilele şi imposibilele organe de stat pentru a-i intimida pe membrii PLDM. Voi spune mai simplu: a pornit vînătoarea asupra PLDM», a declarat el. Aici Chirilaş a cam sărit peste cal, pentru că nu este vorba de nici o vînătoare asupra partidului, pur şi simplu, hoţul trebuie să stea la închisoare, ceea ce constituie o axiomă cunoscută de toată lumea bună. Iată de ce liderul liberal-demoicraţilor anume la închisoare a şi fost dus. Iar hoţii de rang mai mic din aceeaşi structură politică s-au speriat de moarte. Nu cumva să ajungă şi ei tot acolo. Şi se grăbesc să se ridice pe sine la rangul de deţinuţi politici, ca să nu stea în camere, m-mm, din vecinătatea sistemului de canalizare.


Într-un cuvînt, după cum a recunoscut însuşi Chiril Lucinschi, el e speriat, lipsit de voinţă şi dezorientat. Ceea ce autorul acestor rînduri n-a observat în persoana dumnealui la 7 aprilie 2009 lîngă edificiile Parlamentului şi al Preşedinţiei, unde el îi încuraja pe prădători prin megafon.


Chiril Lucinschi nu a fost ameninţat prin telefon, ca Bumacov, ci printr-un... articol. Iar acesta poate fi interpretat cum îţi trăsneşte prin cap. A executa nu se poate a graţia. Virgula o puteţi pune unde vă place...

 

Dmitri Crîmov

 

скачать dle 10.6фильмы бесплатно
Рейтинг статьи: