În loc de soluţionarea cît mai grabnică a problemelor social-economice, guvernarea face demagogie
РУС. MOLD.
» » În loc de soluţionarea cît mai grabnică a problemelor social-economice, guvernarea face demagogie

În loc de soluţionarea cît mai grabnică a problemelor social-economice, guvernarea face demagogie

8-02-2016, 15:15
Viziuni: 2 000
  
Versiunea de tipar   
În loc de soluţionarea cît mai grabnică a problemelor social-economice, guvernarea face demagogieAsupra acestui fapt a atras atenţia preşedintele Partidului Comuniştilor din Republica Moldova, Vladimir Voronin, în timpul întrevederii sale, în ziua de 8 februarie, cu ambasodorul Ungariei în Moldova, Matias Szilagy.


În dialogul lor, părţile au discutat referitor la situaţia politică, socială şi economică din ţara noastră. În particular, Vladimir Voronin şi-a exprimat îngrijorarea sa în legătură cu faptul că, în loc de a se preocupa de soluţionarea problemelor economice şi sociale stringente, guvernarea face demagogie – atît în timpul numeroaselor întîlniri cu reprezentanţii structurilor europene, cît şi de la ecranele posturilor de televiziune subordonate ei. Totodată, nici pînă acum nu se cunoaşte cînd Parlamentul va fi convocat la prima sa şedinţă în plen din cadrul sesiunii de primăvară, la care, în primul rînd, trebuie să fie examinate proiecte de legi de oprientare socială.


Preşedintele PCRM a atras atenţia lui Matias Szilagy şi asupra faptului că, pe parcursul ultimilor şase ani, este promovat cu insistenţă planul de distrugere a statalităţii Republicii Moldova. Cu cît e mai aproape anul 2018, an «jubiliar» pentru unionişti, cu atît mai distinct se manifestă factorul român în Republica  Moldova. Semnificative în acest sens sunt condiţiile fără precedent în ceea ce priveşte impertinenţa  lor, pe care guvernul României le-a înaintat Moldovei, chipurile, pentru a-i oferi un credit mitic.

 

În legătură cu respectivul fapt, ca exemplu de activitate sistemică a organelor de stat ale puterii în scopul consolidării statalităţii moldave, Vladimir Voronin i-a amintit interlocutorului său perioada de guvernare a ţării de către Partidul Comuniştilor în anii 2001-2009.

скачать dle 10.6фильмы бесплатно
Рейтинг статьи: