În birourile subalternilor lui Dorin Chirtoacă s-au făcut percheziţii
РУС. MOLD.
» » În birourile subalternilor lui Dorin Chirtoacă s-au făcut percheziţii

În birourile subalternilor lui Dorin Chirtoacă s-au făcut percheziţii

22-02-2016, 12:07
Viziuni: 858
  
Versiunea de tipar   
În birourile subalternilor lui Dorin Chirtoacă s-au făcut percheziţiiÎn dimineaţa zilei de 22 februarie,  în cadrul anchetei penale privind faptele de corupţie, colaboratorii Centrului Naţional Anticorupţie (CNA) au efectuat percheziţii la Primăria municipiului Chişinău.

 

După cum a comunicat serviciul de presă al CNA, mai multe persoane responsabile de la Primăria municipală, precum şi reprezentanţi ai altor organizaţii de administrare publică locală, colaboratori ai Serviciului Vamal şi agenţi economici deţin calitatea de bănuiţi în 35 de cauze penale pe fapte dce corupţie.


 

Se cunoaşte că printre bănuiţi se numără funcţionari ai Primăriei, responsabili de eliberarea autorizaţiilor de construcţii şi de recepţia finală a obiectelor construite.

 

 

În cadrul acţiunilor de urmărire penală a fost efectuată o percheziţie la domiciliul lui Vasile Olaru, şef al Direcţiei municipale de autorizaţii în domeniul conctrucţiilor, dumnealui fiind suspectat de corupţie pasivă.скачать dle 10.6фильмы бесплатно
Рейтинг статьи: