Plus curcanizarea întregii ţări
РУС. MOLD.
» » Plus curcanizarea întregii ţări

Plus curcanizarea întregii ţări

7-03-2016, 15:02
Viziuni: 898
  
Versiunea de tipar   
Plus curcanizarea întregii ţăriÎn activitatea sa, liderul PSRM, Igor Dodon, foloseşte cu neruşinare falsificările şi insinuările

 

Probabil, Igor Dodon a studiat cu multă atenţie lucrările doctorului Gebels, în care declară că, cu cît mai grosolană şi mai primitivă este minciuna, cu atît mai mult este crezută ca adevăr, fără a se gîndi că autorul s-ar fi putut să greşească.

 

Principalul obiect al atacurilor lui Dodon sunt nu oligarhii, împotriva cărora, chipurile, luptă el (dar sfiindu-se să-i numească pe nume), ci Partidul Comuniştilor.


Dacă e să vorbim despre recenta întîlnire pe care a avut-o Igor Dodon în satul Corjevo din raionul Dubăsari, nu e greu de presupus că ea a avut obişnuitul lui scop: recrutarea participanţilor în grupurile sale plătite pentru flachmob-uri şi scene teatralizate cu drapele trandafirii.


În continuare, pe pagina sa din reţeaua de socializare, Igor Dodon, fără pic de modestie falsă, a declarat că, după înflăcărata sa luare de cuvînt, întreaga organizaţie a PCRM din acest sat, inclusiv primarul şi consilierii locali, au decis să adere la Partidul Socialiştilor. Aici trebuie să spunem că principalul peseist a făcut-o pe modestul. Probabil, a uitat proaspăta noastră zicală, care ne spune că, dacă vrei numaidecît să păcătuieşti, culcă-te cu regina, iar dacă vrei să jefuieşti pe cineva — are rost s-o furi doar pe BEM. Adică, trebuia să declare că tot satul, inclusiv porcul pe nume Borea şi cucoşul pe nume Cucoşel, au venit sub drapelul PSRM.


De altfel, respectivul fapt a devenit doar o continuare a dezvoltării mitului cu privire la „transfugi», mit pe care acum socialiştii îl folosesc în mod foarte activ. Nu demult, ei au organizat un spectacol teatralizat despre „trecerea în braţele lor gingaşe a mai mult de 500 de membri ai PCRM din diferite raioane — de la Naslavcea pînă la Giurgiuleşti», expunîndu-i în rolul de „transfugi» de partea lor pe vreo cincisprezece oameni, chipurile, din organizaţiile raionale ale Partidului Comuniştilor. Ceea ce s-a dovedit a fi o minciună grosoloiană, deoarece unul din aceştia niciodată nu a fost comunist, iar ceilalţi demult au fost excluşi din rîndurile PCRM şi puteau «să treacă» doar din sală spre toaletă. Respectiva provocaţie a fost imediat demascată, însă, după cum vedem, Igor Dodon nu s-a astîmpărat.


Cît priveşte satul Corjevo, în acest caz domnul Dodon pur şi simplu a minţit. Potrivit spuselor celor care au fost de faţă, el pur şi simplu le-a propus sătenilor din Corjevo să intre în rîndurile PSRM. Dar după asta nu s-a observat ca de masa dumnealui să se apropie mulţimi de oameni şi, împingîndu-se unul pe altul, să-şi exprime dorinţa să depună chiar în clipa aceea o cerere de intrare în rîndurile socialiştilor. Asta însă nu l-a împiedicat pe liderul PSRM să facă o declaraţie despre creşterea rîndurilor dodoniştilor ca despre un fapt împlinit. A uitat, se vede, că graba e necesară doar la prinsul puricilor, în caz de diaree şi de atac termonuclear preventiv.

 

Ivan Lecarev

 

скачать dle 10.6фильмы бесплатно
Рейтинг статьи: