Să ne consolidăm și să luptăm
РУС. MOLD.
» » Să ne consolidăm și să luptăm

Să ne consolidăm și să luptăm

11-03-2016, 13:22
Просмотров: 674
  
Версия для печати   
Să ne consolidăm și să luptăm Comsomolul din Moldova a făcut totalurile activității sale din ultima perioadă 


 

Recent, s-a desfășurat Plenara Comitetului Central al Uniunii Tineretului Comunist din Moldova.


În cadrul lucrărilor Plenarei, s-au făcut totalurile conferințelor de dare de seamă și alegeri în raioane, comitetele studențești și municipale ale Comsomolului. De asemenea, a fost aprobat planul de lucru pentru al II-lea trimestru al anului 2016 și examinate un șir de probleme de ordin organizatoric. Plus la aceasta, membrii CC UTCM au aprobat și calendarul datelor memorabile ale Comsomolului.

 

În cadrul dezbaterilor, reprezentanții comitetelor comsomoliste raionale au condamnat procesul amplu de corupere a reprezentanților puterii de toate nivelurile, de asemenea, fenomenul de «cumpărare» a deputaților din Parlament.

 

De asemenea, conducerea organizației comsomoliste a pus accent pe activizarea lucrului cu tineretul studios. Comsomoliștii au ajuns la concluzia că este necesar de a spori numărul întîlnirilor reprezentanților UTCM cu studenții în cadrul instituțiilor de învățămînt din republică, de a intensifica activitățile în ceea ce privește educarea patriotică a tinerii generații, în special, în preajma zilelor de 1 și 9 Mai.

 

În cadrul Plenarei, membrii CC UTCM au pledat pentru necesitatea de a organiza seminare comsomoliste pentru secretarii Comitetelor raionale, municipale și sătești ai UTCM.

 

Pentru perioada următoare, conducerea UTCM a pus în fața comitetelor raionale ale Comsomolului o sarcină primordială — consolidarea și mărirea rîndurilor organizației. 

 

Ecaterina Mîndru 

скачать dle 10.6фильмы бесплатно
Рейтинг статьи: