În uz conform destinaţiei
РУС. MOLD.
» » În uz conform destinaţiei

În uz conform destinaţiei

18-03-2016, 17:32
Viziuni: 832
  
Versiunea de tipar   
În uz conform destinaţiei Cei 14 transfugi şi-au demonstrat disponibilitatea de a îndeplini la bis rolul produselor din cauciuc pentru satisfacerea nevoilor imperiale ale proprietarilor lor


Din cîte se ştie, organul legislativ al ţării a respins iniţiativa fracţiunii PCRM cu privire la demiterea lui Anatol Şalaru din funcţia de ministru al Apărării. Ei bine, asta înseamnă că veterinarul mai este necesar turmei sale…


Pentru pseudo-ministrul au pledat, cu încrederea or trădătoare, şi cei 14 transfugi, care, actualmente, se consideră «independenţi». Faptul că ei au constituit o platformă comună cu PDM nu se ia în calcul. Pentru că platformele sunt preconizate pentru transportul feroviar, dar nu pentru Parlamentul ţării. Apropo, acest lucru putea să li-l sugereze acelaşi Anatol Şalaru, hoţul-ceferist al întregii Moldove.

 

În realitate, aceşti «independenţi» sunt independenţi doar de propria lor ruşine, iar în practică, execută ascultător toate dorinţele stăpînului. Această situaţie politică «ce poftiţi domnule?». Dar cum altfel? Cine plăteşte, acela comandă muzica. Inclusiv, marşul funebru.

 

«Noi nu vom susţine această rezoluţie pentru că ştim în ce situaţie de criză a fost învestit actualul Guvern. Trebuie să oferim acestui cabinet 100 de zile», a spus unul dintre trădători, Artur Reşetnicov.


Domnule Reşetnicov, păi, nici nu a fost vorba despre răsturnarea Cabinetului. Ci doar despre demisia unui membru, care demult, şi-a pătat imaginea prin faptul că şi-a băgat mîna în buzunarul statului, iar acum îşi mai permite să încalce jurămîntul pe care l-a făcut cu mîna pe Constituţia Republicii Moldova. În locul lui, ar fi fost luat un alt corupt care nu ar fi strigat la toate colţurile că Moldova este, pur şi simplu, obligată să adere la NATO şi gata.

 

Ei bine, este clar că dumneavoastră şi ceilalţi 13 aţi fost cumpăraţi şi puşi la locul vostru. Iar datoria trebuie să o întoarceţi sub paravanul «tradiţiilor democratice» dar nu să recunoaşteţi propria făţărnicie. Pentru aceşti bani, v-au avut cum au vrut şi v-au aruncat. După care situaţia se va repete din nou. Adică — sunteţi în uz conform destinaţiei.

 

La drept vorbind, asta s-a şi întîmplat în timpul procedurii de vot pentru demiterea lui Şalaru. Unii trabsfugi au lipsit din sala de şedinţe, dar votul lor a fost, totuşi, luat în calcul. În ce fel? la fel de nepretenţios ca şi instrucţia de utilizare a greblei. Ei au transmis cartelele lor electronice de vot cui trebuie şi acest cine trebuie a pus cartela în aparat. Din cîte putem vedea, atitudinea stăpînilor faţă de aceşti trădători este ca faţă de robi şi nici măcar nu văd necesitatea prezenţei lor fizice la şedinţa Parlamentului. Cum şi era previzibil «scripcarul este inutil».

 

Unii deputaţi transfugi manifestă o pasiune nelămurită pentru veterinarul de la apărare. Aşa deci, în ajunul votării moţiunii de cenzură, Anatolie Gorilă şi sus menţionatul Artur Reşetnicov nu i-au cerut, nu l-au mustrat ci l-au RUGAT pe Anatol Şalaru să se abţină de la declaraţiile cu privire la aderarea Moldovei la NATO. Cu alte cuvinte, şi-au scos pălăria şi l-au dojenit cu blîndeţe. Fapt la care Şalaru a răspuns în sinea sa cu cuvintele lui Rucinikov: «Scuip eu pa candoarea ta!». Comportamentul deputaţilor trădători aminteşte, involuntar, despre exprimarea lui Samuel Houston în adresa unui politician american: «El are toate caracteristicele cîinelui, cu excepţia loialităţii».

 

Dumitru Crîmov

 

скачать dle 10.6фильмы бесплатно
Рейтинг статьи: