Fiţi gata! Întotdeauna gata!
РУС. MOLD.
» » Fiţi gata! Întotdeauna gata!

Fiţi gata! Întotdeauna gata!

19-05-2016, 17:30
Viziuni: 2 338
  
Versiunea de tipar   
Fiţi gata! Întotdeauna gata!Comuniştii, comsomoliştii şi pionierii din Moldova au sărbătorit în întreaga ţară Ziua Pionieriei

În ziua de joi, 19 mai, la monumentul lui Vladimir Lenin, a avut loc o manifestaţie festivă, consacrată aniversării a 94-a din ziua creării Organizaţiei Pioniereşti Unionale, care poartă numele lui V.I.Lenin.

 

La careul festiv, au fost primiţi în rîndurile pionierilor 70 de elevi de la licee şi gimnazii din capitală. Împreună cu copiii, Ziua Pionieriei au venit s-o sărbătorească şi părinţii lor, conducerea Partidului Comuniştilor din Republica Moldova, deputaţi din fracţiunea parlamentară a PCRM, comsomolişti şi veterani.


În cuvîntul său de salut, liderul PCRM, Vladimir Voronin, a subliniat că, aflîndu-se în această organizaţie, copiii se vor învăţa să preţuiascvă prietenia, să-i respecte pe cei mai în vîrstă, să facă fapte bune.


«Pionieria înseamnă începutul la toate. Principalul e că voi veţi simţi spiritul tovărăşiei, al prieteniei, al relaţiilor normale, al respectului unul faţă de altul. Toate acestea au o mare importanţă şi la învăţătură, şi în viaţă. Fiţi demni de cravata roşie! Fiţi demni de acest nume — pionier! Şi depuneţi toate eforturile ca să înmulţiţi binele pe pămîntul nostru!», i-a îndemnat Vladimir Voronin pe pionieri.скачать dle 10.6фильмы бесплатно
Рейтинг статьи: