A avut loc Plenara a XIX-ea a CC al PCRM
РУС. MOLD.
» » A avut loc Plenara a XIX-ea a CC al PCRM

A avut loc Plenara a XIX-ea a CC al PCRM

11-06-2016, 15:30
Viziuni: 1 878
  
Versiunea de tipar   
A avut loc Plenara a XIX-ea a CC al PCRMSîmbătă, 11 iunie, a avut loc Plenara a XIX-ea a Comitetului Central al Partidului Comuniștilor din Republica Moldova.

După cum informează Serviciul de presă al PCRM, plenara a luat în dezbatere chestiuni referitoare la munca explicativă de masă în rîndurile alegătorilor. Raportul cu respectiva temă a fost prezentat de președintele Partiudului Comuniștilor, Vladimir Voronin. De asemenea, plenara a decis să fie aleși suplimentar delegați la Congresul VIII al PCRM și a validată componența comisiei pentru generalizare și introducere a unor modificări și completări  în Statutul și Programul PCRM.


În dezbaterile pe marginea raportului au luat cuvîntul Elena Bodnarenco, secretar executiv al CC al PCRM, secretarii comitetelor raionale ale PCRM din Orhei, Buiucani, Dubăsari, prim-secretarul CC al UCTM, Denis Iachimovschi, și redactorul-șef al ziarului ”Comunistul”, Olga Dzeatcovschi.


De asemenea, plenara a fixat ziua în care va fi desfășurat Congresul VIII al Partidului Comunișților – 20 noiembrie 2016.скачать dle 10.6фильмы бесплатно
Рейтинг статьи: