Vom obţine victorie!
РУС. MOLD.
» » Vom obţine victorie!

Vom obţine victorie!

6-09-2016, 16:05
Viziuni: 1 117
  
Versiunea de tipar   
Vom obţine victorie!Veaceslav Bondari: «Ne rămîne o singură soluţie — boicotarea alegerilor».

Stimaţi tovarăşi, în cadrul plenului de astăzi, trebuie să luăm o decizie deloc simplă. Să participăm la acest balamuc cu denumirea de alegeri pentru funcţia de preşedinte sau să boicotăm această fărădelege.

 

Într-un stat normal, unde legile funcţionează, o asemenea chestiune, în general, nu avea cum să constituie subiect de discuţii. Din păcate, în Republica Moldova, după şapte ani de «istorie de succes», totul este posibil.

 

Situaţia se complică şi din considerentul că electoratul de stînga este dezbinat, liderii partidelor, care pretind a fi de stînga, tind să ajungă la Preşedinţie, de aceea conving electoratul, prin intermediul surselor de informare în masă care le aparţin, că unica soluţie pentru Moldova sunt alegerile directe ale Preşedintelui, chiar dacă sub o formă atît de «castrată».

 

În cadrul ultimei plenare a comitetului raional din Anenii Noi, care s-a desfăşurat pe 30 iunie 2016, au avut loc discuţii foarte serioase pe marginea acestui subiect. Majoritatea membrilor comitetului raional au susţinut ideea boicotării alegerilor.

 

Astăzi urmează să luăm o decizie care trebuie să influenţeze toată societatea, să o schimbe în sensul bun al cuvîntului. De aceea, nicidecum, nu avem dreptul să dăm greşi. Desigur, noi am putea să înaintăm propriul nostru candidat pentru funcţia de Preşedinte, şi sunt convins că am fi avut rezultate electorale foarte bune dacă şi-ar fi înainta candidatura Vladimir Nicolaevici.

 

Însă, în aceste condiţii, asta ar însemna să recunoaştem această fărădelege pe care a dictat-o Curtea Constituţională şi a realizat-o «tata-păpuşarul». Noi am putea susţine candidatul unei alte formaţiuni politice, însă, în aceste condiţii, Partidul Comuniştilor şi-ar rezerva locul doi-trei şi ar pierde foarte mult în rating. Dar nici nu avem pe cine susţine, pur şi simplu nu avem. Există şi o a treia variantă, cînd PCRM pur şi simplu rămîne într-o parte, nu participă în acest balamuc. Însă, în aceste condiţii, toate sursele de informare în masă ne-ar învinui de lipsă de patriotism, de trădare a intereselor patriei, de faptul că pe noi, chipurile, ne-a cumpărat Partidul Democrat şi chiar de răstignirea lui Christos.

 

Nu ne rămîne decît o singură soluţie — boicotarea alegerilor. Situaţia se deosebeşte radical de septembrie 2010 (cînd, datorită boicotului, iniţiat de PCRM, nu a fost validat referendumul cu privire la alegerile directe ale şefului statului — nota red.), şi va fi foarte complicat. Însă, comuniştilor niciodată nu le-a fost uşor. De aceea, mergem înainte şi vom obţine victorie!скачать dle 10.6фильмы бесплатно
Рейтинг статьи: