Boicotul ca poziție responsabilă
РУС. MOLD.
» » Boicotul ca poziție responsabilă

Boicotul ca poziție responsabilă

29-09-2016, 17:16
Viziuni: 1 580
  
Versiunea de tipar   
Boicotul ca poziție responsabilăLa comitetul raional al PCRM din sectorul Botanica a avut loc o adunare de grup a organizațiilor primare de partid. Pe parcursul ei, comuniștii au supus discuției decizia plenarei Comitetului Central al PCRM cu privire la boicotarea alegerilor prezidențiale nelegitime.

În luarea sa de cuvînt, prim-secretarul acestui comitet raional, Nicolai Rusol, a pus accentul pe acțiunile organizațiilor primare pe parcursul viitoarei campanii electorale.


În particular, Nicolai Rusol a subliniat că decizia Curții Constituționale din 4 martie a fost una ilegală, ceea ce, în mod automat, face nelegitime alegerile președintelui țării. Boicotul înseamnă neacceptarea acestor alegeri și comuniștii anticipat nu-l recunosc pe oricare președinte va fi ales. Iar în cazul alegerii lui, vor începe să se împlinească prognozele de astăzi ale comuniștilor că cel care va cîștiga cursa electorală va deveni ostaticul puterii.


- Boicotul înseamnă nu pur și simplu neparticiparea la alegeri. El nu este o lașitate și nici o eschivare de la lupta politică și responsabilitate. Dimpotrivă, boicotul nostru este o poziție activă și responsabilă, a explicat primul secretar.


Unele întrebări puse de tovarăși referitor la boicotul alegerilor, inclusiv una cu privire la împuternicirile președintelui în condițiile republicii parlamentare, le-a comentat Denis Iachimovschi, membru al Comitetului Executiv Politic al CC al PCRM.


Pe parcursul discuției a fost abordată și tema asigurării informaționale a partidului, îndeosebi în perioada campaniei electorale, precum și chestiuni legate de critica din interiorul partidului și caracterul deschis al opiniilor exprimate de membrii partidului. Cei prezenți la adunare au remarcat faptul că ideea boicotului a fost preluată și de alte formațiuni politice – și nu doar de stînga, ci și de dreapta.
 
Natalia Lujina
 
скачать dle 10.6фильмы бесплатно
Рейтинг статьи: