Declarație a Comitetului Central al Partidului Comuniștilor din Republica Moldova
РУС. MOLD.
» » Declarație a Comitetului Central al Partidului Comuniștilor din Republica Moldova

Declarație a Comitetului Central al Partidului Comuniștilor din Republica Moldova

11-12-2017, 15:11
Viziuni: 1 042
  
Versiunea de tipar   
Declarație a Comitetului Central al Partidului Comuniștilor din Republica MoldovaÎn legătură cu renunțarea la mandatul de deputat de către deputata în Parlamentul Repubicii Moldova, Oxana Domenti, conform procedurii, mandatul de deputat în Parlament urmează să fie remis Alionei Babiuc.
 
Aliona Babiuc a fost inclusă în lista electorală a PCRM la alegerile din anul 2014 în calitate de prim-secretar al comitetului raional Briceni al partidului. Dar în anul 2015 dumneaei a fost exclusă din rîndurile Partidului Comuniștilor din Republica Moldova.

Prin hotărîrea Comitetului Executiv Politic al CC al PCRM din 6 octombrie 2015, activitatea primului secretar al comitetului raional Briceni al partidului a fost apreciată ca nesatisfăcătoare. În această hotărîre au fost indicate măsuri și termene concrete pentru înlăturarea lacunelor constatate. Ulterior, în timpul unui control repetat al situației, s-a constatat că nici unul din numeroasele neajunsuri în activitatea comitetului raional Briceni al PCRM condus de Aliona Babiuc nu a fost înlăturat.

Ca urmare, pe 16 decembrie 2015, Comisia de partid a luat decizia ca Aliona Babiuc să fie exclusă din rîndurile partidului cu următoarea formulare: „Pentru încălcarea Statutului PCRM, aceasta constînd în neluarea de măsuri în scopul consolidării unității ideologice și organizatorice a partidului în raionul Briceni”.

În baza respectivului fapt, Comitetul Central al PCRM se pronunță categoric împotriva includerii Alionei Babiuc în componența fracțiunii Partidului Comuniștilor din Parlamentul Republicii Moldova.

Comitetul Central al Partidului Comuniștilor din Republica Moldova

11.12.2017скачать dle 10.6фильмы бесплатно
Рейтинг статьи: