Totalurile sînt deplorabile, însă firești
РУС. MOLD.
» » Totalurile sînt deplorabile, însă firești

Totalurile sînt deplorabile, însă firești

31-07-2018, 09:46
Viziuni: 748
  
Versiunea de tipar   
Totalurile sînt deplorabile, însă fireștiDeclarația Partidului Comuniștilor din Republica Moldova în legătură cu totalurile sesiunii de primăvară a Parlamentului Republicii Moldova.

 

S-a încheiat sesiunea a 20-ea, jubiliară, a Parlamentului Republicii Moldova. Ea a devenit o ilustrare evidentă a calificării inferioare a majorității parlamentare și a guvernului format de aceasta. Totalurile sesiunii au confirmat insuficiența cronică a potențialului de cadre al guvernării, a unor oameni cu viziune strategică, de perspectivă, precum și lipsa totală a unor planuri de dezvoltare a țării.

 

Cea mai mare parte a legilor adoptate cu ajutorul supusei și coruptei „mașini de vot” are un caracter neobligatoriu și temporar. Legile votate de ei prezintă prin sine modificări sau completări la legi adoptate anterior și în exclusivitate exprimă interesele corupte ale celor care au capturat puterea. Un act rușinos a fost adoptarea așa-numitei legi cu privire la contracararea propagandei ruse, care nu este altceva decît un model de discriminare și totalitarism, aceasta lipsindu-i pe cetățenii Moldovei de posibilitatea de a avea acces la o informație de alternativă despre evenimentele care au loc în țară și în lume.

 

La această sesiune, la fel ca și la cele precedente, s-a vorbit mult despre „integrarea europeană”. Dar acest proces multilateral, de mare volum și complex a fost redus la o copiere oarbă a legilor României. Este evident că asta s-a făcut nu în numele integrării europene a Moldovei, ci în cu totul alt scop – cel de unificare a legislației Moldovei cu cea română.

 

Pentru toți este clar faptul că majoritatea parlamentară formată din trădători profesioniști pregătește pe ascuns Moldova pentru lichidarea statalității ei. În orice caz, acești oameni fățarnici au respins propunerea fracțiunii Partidului Comuniștilor ca Procuratura Generală și Serviciul de Informare și Securitate să prezinte un raport cu privire la așa-numitele „declarații de unire”. Însuși acest fapt demonstrează că în spatele acestei campanii antistatale se află actuala guvernare nelegitimă.

 

Majoritatea parlamentară nu a reacționat în nici un mod la decizia fără precedent a Curții Constituționale despre recunoașterea drept „învechită” a Legii cu privire la funcționarea limbilor. Și nu e de mirare, deoarece și majoritatea parlamentară, și Curtea Constituțională au aceeași sursă de „inspirație” – Partidul Democrat, care a uzurpat puterea în stat. A fost creat un precedent primejdios, și astăzi în pericol s-a pomenit nu numai statutul limbii ruse ca limbă de comunicare interetnică, ci și statutul limbii moldovenești ca limbă de stat a Republicii Moldova.

La fel ca și în sesiunea precedentă, în ultimele zile de activitate a Parlamentului, majoritatea parlamentară a prezentat o serie întreagă de modificări, inclusiv ale legislației fiscale, adevăratul scop al acestora fiind legalizarea mijloacelor furate, inclusiv a miliardului de dolari. Iar noile modificări ale Codului Audiovizualului, de facto, condamnă la dispariție toate posturile de televiziune, cu excepția celor care aparțin Partidului Democrat și Partidului Socialiștilor.

 

Sesiunea încheiată recent a Parlamentului Republicii Moldova a confirmat o dată în plus că actuala componență a Parlamentului, care, în temei, e formată din majoritatea coruptă și sateliții ei socialiști, constituie baza sistemului care a săvîrșit capturarea statului moldovenesc, iar scopul ei principal este de a-i asigura regimului toate condițiile necesare pentru jefuirea în continuare a poporului și lichidarea statalității moldovenești.

 

(30 iulie, 2018)

скачать dle 10.6фильмы бесплатно
Рейтинг статьи: