Primarul de Chișinău a recunoscut că era la curent cu actele de corupție în care erau implicai subalternii săi
РУС. MOLD.
» » Primarul de Chișinău a recunoscut că era la curent cu actele de corupție în care erau implicai subalternii săi

Primarul de Chișinău a recunoscut că era la curent cu actele de corupție în care erau implicai subalternii săi

30-05-2016, 12:36
Viziuni: 1 068
  
Versiunea de tipar   
Primarul de Chișinău a recunoscut că era la curent cu actele de corupție în care erau implicai subalternii săiPrimarul capitalei, Dorin Chirtoacă, prim-vicepreședintele Partidului Liberal, formațiune care face parte din cadrul coaliției de guvernare, a recunoscut că el era la curent cu ”mulțimea de cazuri” analogice cu cel care a stat la baza înaintării învinuirii de corupere pasivă, trafic de influență, depășirea atribuțiilor de serviciu și falsificare de acte a adjunctului său – Vlad Coteț.

Chirtoacă a declarat  despre acest lucru într-o adresare către șefii de direcții ai primăriei capitalei. El a mai adăugat că ”nu sunt sigur că lucrurile sunt în regulă nici la ora actuală. ”Eu chiar vreau să întreb, cum procedăm mai departe. E neplăcută situația”, s-a văicărat primarul Dorin Chirtoacă. Edilul a menționat că ”au venit alte timpuri și nu mai merge ca în alte vremuri”. În acest fel el a confirmat faptul că în anii cît s-a aflat în fruntea administrației orășenești, corupția la primărie a tot înflorit. 

 

”Pot să știu, dar pot să nu știu cine a încălcat legea. Cu toții trebuie să avem în vedere. Aici lanțul este mare. Nici cei din Consiliu (Consiliul Municipal Chișinău – red.) să nu stea liniștiți pentru că se întîmplă asemenea lucruri la primărie”.

 

Anterior, se anunța că viceprimarul de Chișinău, Vlad Coteț, de rînd cu alți funcționari din administrația municipală, a fost arestat fiind bănuit de corupere pasivă, trafic de influență, depășirea atribuțiilor de serviciu și falsificarea documentelor.

 

Mai tîrziu, în Internet au apărut imagini video în care apare viceprimarul Coteț în timp ce poartă negocieri cu niște vizitatori, el le cere acestora mită în schimbul semnăturii sale pe anumite documente oficiale.
скачать dle 10.6фильмы бесплатно
Рейтинг статьи: