PCRM: Dialog numai cu poporul
РУС. MOLD.
» » PCRM: Dialog numai cu poporul

PCRM: Dialog numai cu poporul

14-07-2016, 14:54
Viziuni: 1 336
  
Versiunea de tipar   
PCRM: Dialog numai cu poporulPartidul Comuniștilor din Republica Moldova poartă un dialog permanent cu cetățenii țării. Despre aceasta a vorbit Vladimir Voronin, președinte al Partidului Comuniștilor din Republica Moldova, în cadrul emisiunii ”Главное” la postul de televiziune TVC 21.

”Comuniștii poartă un dialog corect și deschis cu poporul Moldovei. Noi dialogăm permanent cu poporul, nu doar în timpul campaniilor electorale. Pentru că omul permanent trebuie să înțeleagă și să conștientizeze în ce condiții și în ce situație se află el, ce e pentru dînsul bine, dar ce e rău. Partidul Comuniștilor permanent duce o muncă propagandistică în mase. Recent, și-a ținut lucrările Plenara a XIX-ea a CC al PCRM, la care am schițat sarcinile cu privire la intensificarea muncii de agitație și propagandă”, a declarat Vladimir Voronin.

 

Plenara a XIX-ea a CC al PCRM a avut loc pe 11 iunie a.c. Plenara a examinat probleme referitoare la îmbunătățirea muncii explicative de masă în mijlocul alegătorilor. De asemenea, plenara CC al PCRM a stabilit data desfășurării Congresului VIII al Partidului Comuniștilor din Republica Moldova – 20 noiembrie 2016.скачать dle 10.6фильмы бесплатно
Рейтинг статьи: