Nu ne vom speria de nici un fel de nemernici!
РУС. MOLD.
» » Nu ne vom speria de nici un fel de nemernici!

Nu ne vom speria de nici un fel de nemernici!

19-12-2016, 14:23
Viziuni: 1 129
  
Versiunea de tipar   
Nu ne vom speria de nici un fel de nemernici! Ai senzația de un deja vu amestecat cu dezgust. Pe de o parte — puterea care la toate colțurile strigă că ea construiește o Moldovă democratică, iar în timpul acesta, tot ea, jefuiește poporul. Pe de altă parte – organizațiile radicale care, ca și cum, sunt interzise în Moldova, dar fără nici o piedică își demonstrează ”forța” chiar în centrul capitalei noastre ”europene”.

Respectiva situație naște nu atît întrebarea cine poartă vina pentru asta. Vinovații sunt cunoscuți. Principala întrebare e alta – cine va purta răspundere pentru asta? Într-o țară ca Moldova,  cine poartă răspundere pentru astfel de acțiuni? Pentru acte de amenințare, de intimidare publică deschisă a mass-media? Cine e responsabil de asemenea acțiuni? Un lucru e clar: cînd țara e guvernată de o asemenea putere, care e tolerantă față de orice încălcări, asemenea cazuri sunt o consecință, – printre altele, una legitimă! – ce nu are nimic comun cu drepturile și libertățile omului.


Maniera în care a fost supus atacului ziarul Partidului Comuniștilor din Republica Moldova, ”Comunistul”, nu trezește altceva decît dezgust. Actul a fost săvîrșit într-un mod laș, josnic, pe ascuns, sub scutul nopții…


Noi, echipa redacțională a ziarului ”Comunistul”, niciodată nu ne-am ascuns de nimeni și nici n-avem de gînd să ne ascundem.

 

În spatele nostru, spre deosebire de lașii care ne-au mîzgălit ușa de intrare în redacție, se află o forță. Fizică, politică, civică.

 
Iar cei care au nevoie de o zarvă politică cu folosirea organului de presă al PCRM, încă o dată și-au demonstrat impotența – și cea fizică, și cea politică, și cea civică. Se vede că au moștenit-o de la stăpînii lor și de la cei care le-au comandat această nemernicie.
скачать dle 10.6фильмы бесплатно
Рейтинг статьи: