Vladimir Voronin: Comuniștii nu se înstrăinează de procesele ce au loc în țară
РУС. MOLD.
» » Vladimir Voronin: Comuniștii nu se înstrăinează de procesele ce au loc în țară

Vladimir Voronin: Comuniștii nu se înstrăinează de procesele ce au loc în țară

29-01-2016, 13:14
Просмотров: 1 580
  
Версия для печати   
Vladimir Voronin: Comuniștii nu se înstrăinează de procesele ce au loc în țarăPartidul Comuniștilor are o atitudine foarte responsabilă față de acele procese care au loc, la ora actuală, în Republica Moldova și, în nici un caz, nu le va renega.

 

 

Despre aceasta a declarat liderul Partidului Comuniștilor, Vladimir Voronin în cadrul emisiunii «Puterea a patra» difuzată la postul de televiziune N4. El a remarcat că «noi am analizat serios evenimentele, care au avut loc în țara noastră – prin intermediul Ziarului «Comunistul» și alte metode».

 

«Însă, calmul de care am dat dovadă nu presupune faptul că noi, comuniștii am fost departe de procesele în derulare. Problema constă în altceva. PCRM, urmărind toate aceste treburi nu chiar serioase, a decis să nu se amestece. Pentru că au avut loc asemenea evenimente, care au lucrat și continuă să lucreze împotriva Partidului Comuniștilor», a subliniat Vladimir Voronin.

 

În ianuarie curent, liderii platformei «DA» au început să organizeze acțiuni de protest, inclusiv marșuri pe arterele principale ale capitalei, împreună cu Partidul Socialiștilor a lui Dodon și adepții primarului de Bălți, Renato Usatîi, fapt care a trezit nemulțumirea unor manifestanți ai platformei «DA».


Totodată, unul dintre liderii platformei, Andrei Năstase, a declarat, într-un interviu pentru un portal din România, că acțiunile de protest în masă, organizate în centrul capitalei de așa numita platforma «DA» de comun cu pardidele lui Dodon și Usatîi, riscă să iasă de sub control și degenera în pogromuri.

 

«Există un pericol major, pentru că într-o zi, oamenii ar putea veni în piață și nu-i vor mai asculta pe organizatori protestului», a spus liderul platformei «DA». El a explicat că cetățenii care protestează nu înțeleg de ce ei se adună și participă la marșuri dacă nimeni nu-i mai ascultă și nu obțin nici un rezultat.

скачать dle 10.6фильмы бесплатно
Рейтинг статьи: