«Stația terminus» a trădătorilor — PDM…
РУС. MOLD.
» » «Stația terminus» a trădătorilor — PDM…

«Stația terminus» a trădătorilor — PDM…

17-03-2017, 12:57
Viziuni: 821
  
Versiunea de tipar   
«Stația terminus» a trădătorilor — PDM…«Brusc», democrații au devenit cea mai numeroasă fracțiune din Parlament
Ca să obțină asta, au fost ajutați de 14 deputați-transfugi, care peste noapte «s-au pătruns» anume de ideile democratice și au hotărît să intre anume în rîndurile acestei formațiuni politice. Dar dacă e să spunem mai pe de-a dreptul, s-au pătruns nu de ideile democrației, ci de ideile conducerii PDM.

Ei s-au pătruns de aceste idei nu acum, ci cu un an în urmă, și au trădat Partidul Comuniștilor, principalul pentru dînșii fiind faptul că respectivele idei se bazau pe un fundament financiar destul de solid. Ce-i drept, fățarnicii de ei afirmau în gura mare că nu asta e la mijloc, dar, totodată, își cumpărau locuințe în blocuri de elită și limuzine scumpe, împrăștiind la stînga și la dreapta cei treizeci de arginți obținuți în urma actului de trădare săvîrșit.

Dar să intre imediat în rîndurile PDM parcă nu-i prea lăsa obrazul și, pe lîngă asta, n-o permitea chiar nici Regulamentul stăpînilor lor, oameni de asemenea lipsiți de principii. Așa că, după trădarea colegilor din PCRM, timp de un an au fost ținuți în carantina unei careva «platforme social-democrate» (se prea poate că este prototipul viitoarei uniuni a lui Dodon cu oligarhia). Aflîndu-se în această «platformă», cei 14 trădători nu s-au manifestat altcumva decît, la indicațiile curierului din sectorul Partidului Democrat, în momentul necesar să ridice mîinile în semn că sunt de acord cu ceea ce erau obligați să fie de acord, apoi, atunci cînd era nevoie de asta într-un anumit scop, să intre ori să iasă din sala de ședințe a Parlamentului. În schimb, cele 14 perechi de mîini au activat cu succes pe tărîmul personal. Altfel spus, al îmbogățirii personale pe care le-a oferit-o în schimb trădarea mișelească. Periodic, diferite mijloace de informare în masă împărtășesc publicului informație dobîndită din diferite surse referitor la bunurile imobiliare achiziționate de dl Stati sau despre lobby făcut de dl Golovin unor servicii medicale, sau despre unele nuanțe ale vieții luxoase pe care o duce familia dnei Ivanov.

În ianuarie 2016, anume datorită voturilor celor 14 transfugi, a fost posibilă alegerea lui Pavel Filip în funcția de prim-ministru al țării. Ceea ce ne face să presupunem că, și pentru această decizie «hotărîtoare», trădătorii au primit «recompensa» care, la sigur, le-a fost promisă. De atunci, reprezentanții «platformei social-democrate» au votat toate hotărîrile majorității parlamentare, devenind parte componentă a acesteia. Se poate spune că preludiul a durat un an întreg, și iată că acum a venit timpul unui catharsis politic împlinit.

La fel ca toate iudele, membrii și membrele proaspăt tocmiți de PDM se mascau cu declarații privind interesele țării. De exemplu, transfuga Violeta Ivanov declara cu un ton patetic că ei, adică trădătorii, pledează pentru asigurarea statalității, neutralității și protecția cetățenilor în societate. Cam răsuflată declarație, de aceea nu-ți prea vine a crede în sinceritatea ei.

Dumneavoastră și colegii în actul de trădare, doamnă Violeta Ivanov, puteți declara orice, dar în fapt tuturor le este clar că pur și simplu vă căutați sub soare un loc mai confortabil. Doar pînă la următoarele alegeri parlamentare a rămas vreun an și jumătate. Și, cu gîndul la asta, v-a devenit foarte clar că pare să fiți de prisos, că pe trădători nu-i agreează nimeni. De aceea ați decis să vă cățărați în mod oficial în covata PDM, unde imediat ați fost primiți. Nici nu putea altfel, deoarece, astfel, ați satisfăcut poftele stăpînului, ajutînd fracțiunea PDM, care la moment are ratingul de 0 procente, să ajungă a fi — din una puțin numeroasă! — fracțiune majoritară (34 de deputați).

Marian Lupu, umflîndu-se de aplomb ca un curcan în pene, a declarat că, în calitate de pol politic în Parlamentul țării noastre, fracțiunea PDM devine cea mai importantă și cea mai numeroasă.

Cît privește polurile, dl Lupu are dreptate: el întotdeauna a ales pentru sine un pol avantajos, schimbîndu-și părerile după cum bătea vîntul. Același lucru cu plăcere învață acum turma de 14 trădători nou-veniți, el fiind însărcinat să fie supraveghetorul lor. Ca nu cumva să tragă cu ochiul la o «treucă» mai ademenitoare și s-o ia fuga într-acolo.

Cît privește socialiștii, sunt cuprinși de tristețe. Acum, ei nu mai au cu ce se făli. Pe de altă parte, presupunem că și alianța lor cu democrații nu se va lăsa așteptată mult timp.

Iar democraților ținem să le amintim arhicunoscutul adevăr referitor la cei care au trădat o dată. În acest sens, vrem să vă spunem, băieți, că v-ați căpătuit cu niște colegi de partid populari și de mare preț. Vă felicităm cu prilejul acestei pe de-a dreptul valoroase achiziții!

Evgheni Tamanțevскачать dle 10.6фильмы бесплатно
Рейтинг статьи: