Partidul cuvîntului și faptelor
РУС. MOLD.
» » Partidul cuvîntului și faptelor

Partidul cuvîntului și faptelor

23-12-2016, 13:17
Просмотров: 300
  
Версия для печати   
Partidul cuvîntului și faptelorNumai în cazul unei victorii necondiționate, cu susținerea întregului popor, Partidul Comuniștilor este capabil să restabilească Moldova
A trecut foarte puțin timp de la organizarea alegerilor prezidențiale ilegale, însă, nemulțumirea oamenilor este din ce în ce mai mare și în legătură cu rezultatele alegerilor,  care nu au dat absolut nimic și nu au făcut decît să înșele încă o dată speranțele oamenilor, dar și în raport cu guvernarea în general a țării.

În această situație, iar și iar trebuie să ne focusăm atenția la deciziile Congresului VIII al PCRM la care, în mod special, se menționează că primul scop strategic al PCRM este: «Dizolvarea cît mai rapidă a actualului Parlament și crearea condițiilor pentru organizarea alegerilor anticipate în Republica Moldova — alegeri libere, democratice». Această sarcină este posibilă doar cu susținerea întregului popor al Moldovei, indiferent de simpatiile și convingerile politice. Iar faptul că, astăzi, acest lucru este dorit de majoritatea covîrșitoare a populației țării nu mai trezește dubii nimănui.

Nu este greu să prevedem că în baza acestor dispoziții ale oamenilor, în scurt timp, vor începe tot felul de speculații politice din partea așa numitei opoziții de stînga, care, încă o dată, va începe să împartă promisiuni frumoase și să cînte ode alegătorilor. Din păcate, la aceste momeli se prind și unii membri ai PCRM și părtași ai Partidului Comuniștilor.

De multe ori, avem să auzim și să citim în internet că comuniștii trebuie să ierte trădarea socialiștilor și altor reprezentanți «de stînga» și să-și unească forțele cu ei într-un front comun împotriva actualei guvernări. Totodată, aceste persoane, nicidecum, nu vor să înțeleagă că cei «de stînga» sus menționați, nu sunt independenți în deciziile lor, și că au fost creați cu un singur scop — pentru a scinda alegătorii, părtașii comuniștilor. Or, pentru ei, a permite comuniștilor să ajungă la guvernare este, practic, asemenea morții. Frica de a pierde tot ceea ce au furat îi determină la orice, pînă și la vinderea propriei țări, numai să li se dea posibilitatea să fugă la timp, numai să se poată eschiva de la responsabilitate pentru tot răul pe care l-au făcut împotriva poporului și împotriva țării, pe care, ei, demult, nu o mai consideră a fi patria lor.

Din aceeași cauză, așa numitele «forțe de stînga» niciodată nu vor accepta o alianță cu un partid cu adevărat popular — Partidul Comuniștilor. Stăpînii nu le vor permite. Iar cei 30 de arginți trebuie cîștigați de iude așa cum le dictează cumpărătorul — stăpîn.

Iată că acești stăpîni scontează pe faptul că acest popor mut, adus pînă la culmea sărăciei, va îngiți, încă o dată, momeala poveștilor frumoase și vorbelor dulci ale «opoziției de stînga» din buzunarul lor, plus pomenile unice pentru alegători. Și dacă o parte din aceste «forțe de stînga», care au plictisit deja, nu vor face față sarcinilor, în preajma viitoarelor alegeri, în locul lor vor fi inventate noi «forțe de stînga» — de genul partidelor clonă a comuniștilor, sau niște social-democrați ș.a.m.d.

Iată de ce deja astăzi este necesar de a ne include creierii și a medita: dar ce au făcut aceste «forțe de stînga» pentru țară și poporul ei? Ce bagaj al faptelor reale au ei în spate? Pentru a imita ideile și programele comuniștilor, pentru a juca pe sentimentele alegătorilor declarînd că pledează «pentru aceleași idei», multă minte nu trebuie.

În popor, se spune pe bună dreptate că scărpinatul limbii nu se compară cu căratul sacilor. Unde sunt faptele concrete ale acelorași socialiști? Cînd vom vedea implementarea reală a promisiunilor lor, dar și a promisiunilor președintelui lor ilegal?

Un asemenea bagaj al faptelor concrete întru binele Republicii Moldova are doar Partidul Comuniștilor. Astăzi, nu văd acest lucru doar puturoșii, orbitul de ideile unirii — Ghimpu și alții ca el. Celelalte partide — care mai există încă, dar și cele care s-au cufundat în uitare, au în arsenal doar dorințe și intenții bune, doar verbiaj și înșelăciune crasă a alegătorilor.

Așa cum spunea, în cadrul întîlnirilor cu alegătorii din satul Pocrovca din raionul Dondușeni, președintele PCRM tovarășul Vladimir Voronin, Partidul Comuniștilor are un singur aliat — poporul Moldovei. E aici reiese că comuniștii nu trebuie să caute aliați în afara formațiunii, ci în rîndul alegătorilor, mulți dintre care sunt amețiți de aceste partide.

Noi trebuie să întoarcem alegătorii noștri, care au căzut în plasa minciunilor sfruntate ale socialiștilor și altor forțe «de stînga», care și-au dat voturile pentru aceste partide și, în acest fel, contribuind la păstrarea acestei guvernări antipopulare și antistatale, oferindu-i posibilitatea să jecmănească poporul în continuare. Noi trebuie să deschidem ochii celor care au participat la așa numitele alegeri prezidențiale directe și care, inconștient, s-au făcut complicii unei crime antistatale — încălcarea în picioare a Constituției țării. În acest context, este necesară o muncă asiduă și zilnică din partea fiecărui comunist din cadrul fiecărei organizații partinice.

În partea finală a deciziei Congresului VIII al PCRM se menționează: «Astăzi, este evident că, în condițiile create a unui stat capturat, doar victoria generală și necondiționată a Partidului Comuniștilor, bazată pe susținerea totală a poporului este capabilă să restabilească Republica Moldova, suveranitatea și independența integrală, libertățile democratice și echitatea socială».

Anume această convingere trebuie să o ducem la conștiințe fiecărui alegător pentru ca la alegerile parlamentare anticipate să fim în aceeași coloană cu majoritatea cetățenilor țării, convinși în faptul că noi avem dreptate. Cu majoritatea cetățenilor care vor vota conștient, dar nu pentru încă o promisiune frumoasă și pomeni de moment.

Deja astăzi trebuie să ne gîndim la cum vom ridica poporul Moldovei la acțiuni de protest în masă în fiecare raion, în fiecare localitate, la proteste cu solicitarea de a organiza alegeri parlamentare anticipate.

Oleg Mantorov, președintele comisiei partinice pe lîngă CC PCRMскачать dle 10.6фильмы бесплатно
Рейтинг статьи: