Soluție există — alegeri anticipate!
РУС. MOLD.
» » Soluție există — alegeri anticipate!

Soluție există — alegeri anticipate!

29-09-2016, 16:56
Viziuni: 1 166
  
Versiunea de tipar   
Soluție există — alegeri anticipate!Orhei: Puterea mafiotă intenționat falimentează țara, pentru a o transforma într-o anexă a statului vecin.

În zilele de odihnă trecute, încă în nouă comitete raionale ale PCRM s-au desfășurat plenare lărgite, ele avînd pe agendă o singură chestiune: dezbaterea deciziei cu privire la boicotarea alegerilor prezidențiale. Elena Bodnarenco, secretar executiv al CC al PCRM,  a participat la trei din aceste plenare - la cele de la Strășeni, Ocnița și Orhei.

 

La comitetul raional Orhei al PCRM, comuniștii în mod unanim au susținut decizia Plenarei a XX-ea a CC al PCRM cu privire la boicotarea alegerilor prezidențiale.

 

După cum au menționat comuniștii de la Orhei, unica soluție de ieșire din criza politică este organizarea unor alegeri parlamentare anticipate, ceea ce este posibil doar după dizolvarea actualei componențe a organului legislativ. Anume acest scop a devenit pentru PCRM principalul temei pentru luarea complicatei, dar necesarei decizii cu privire la boicotarea alegerilor prezidențiale.

 

”Misiunea fiecăruia dintre noi este de a le explica alegătorilor caracterul nelegitim al alegerilor prezidențiale. Inutilitatea alegerii unui președinte fără împuterniciri constituie esența boicotului”, au subliniat comuniștii pe parcursul plenarei.

 

Comuniști de la comitetul raional Strășeni al PCRM de asemenea au sprijinit ideea boicotului și au declarat că alegerea unui președinte fără împuterniciri poate avea loc foarte rapid, iar pînă la viitoarele alegeri va trebui să așteptăm încă patru ani. Soluția e una – boicotarea alegerilor prezidențiale! Schimbări în țară pot aduce doar alegerile parlamentare anticipate!

 

A participa la alegerile președintelui țării, pe care autoritățile intenționează să le desfășoare în pofida încălcării Constituției, înseamnă a consolida la putere regimul mafiot. Iată de ce PCRM face apel către toți alegătorii, către întreaga societate să boicoteze alegerile. După zădărnicirea alegerilor ca urmare a prezentării scăzute a alegătorilor, autoritățile vor fi nevoite să declare alegerile nevalabile și după asta, conform legislației, va putea fi inițiată procedura de dizolvare a Parlamentului. Orice participare la alegeri, chiar și în cazul votării împotriva tuturor candidaților sau a deteriorării buletinului, totuna asigură prezența la alegeri. Boicot alegerilor!скачать dle 10.6фильмы бесплатно
Рейтинг статьи: