Toată țara — la boicot!
РУС. MOLD.
» » Toată țara — la boicot!

Toată țara — la boicot!

29-09-2016, 16:13
Viziuni: 1 393
  
Versiunea de tipar   
Toată țara — la boicot!Comuniștii din Glodeni: Noi trebuie să  facem tot posibilul ca să zădărnicim planurile huntei de la guvernare

La 25 septembrie 2016, a avut loc o ședință a activului de partid din raionul Glodeni. În afară de membrii comitetului raional de partid, la lucrările activului au participat secretari ai organizațiilor primare de partid, care nu sunt membri ai comitetului raional de partid, precum și reprezentanți ai unui șir de organizații obștești din raion. La for au fost prezenți 49 de activiști.

 

În cadrul lui, participanții au întreținut un dialog activ și, principalul, interesat. Au luat cuvîntul nouă oameni. În discursurile lor, ei au exprimat opinia comuniștilor din raion referitor la decizia Plenarei a XX-ea a CC al PCRM privind boicotarea alegerilor anticonstituționale ale președintelui țării, planificate pentru ziua de 30 octombrie 2016.

 

În cadrul discuțiilor, comuniștii și activiștii PCRM au elaborat cîteva propuneri concrete de organizare a activității în rîndurile alegătorilor și au expus unele doleanțe la adresa CC al PCRM.

 

La încheierea ședinței activului de partid, a fost adoptată rezoluția cu privire la boicotarea alegerilor prezidențiale, confirmată componența staff-ului raional și stabilit graficul de desfășurare a adunărilor de partid în organizațiile primare de partid.
 
Oleg Mantorov
 
скачать dle 10.6фильмы бесплатно
Рейтинг статьи: