Starea de spirit — combativă
РУС. MOLD.
» » Starea de spirit — combativă

Starea de spirit — combativă

22-07-2016, 14:55
Просмотров: 1 468
  
Версия для печати   
Starea de spirit — combativăComuniștii de la Drochia: Adunări ale organizațiilor primare de partid vor avea loc în fiecare lună

La Drochia s-a desfășurat o plenară a comitetului raional de partid cu ordinea de zi «Despre îmbunătățirea muncii explicative de masă în mijlocul populației în lumina hotărîrilor Plenarei a XIX-ea a CC al PCRM».

 

În raportul primului secretar al comitetului raional, tovarășul Ghenadie Morcov, precum și în luările de cuvînt ale membrilor comitetului raional de partid au fost făcute propuneri concrete în ceea ce privește îmbunătățirea activității organizației raionale de partid și a organizațiilor primare din raion în scopul realizării obiectivelor trasate de plenara CC.


În toate s-a făcut simțit interesul comuniștilor de a îndeplini sarcinile deloc simple menite să perfecționeze munca politică de masă. Valentin Gladcov, membru al comitetului raional de partid, care din cauza bolii nu a putut să fie prezent la plenară, a transmis textul luării sale de cuvînt printr-un coleg de partid, care l-a și adus la cunoștința celor prezenți la ședință. Cu mult suflet și făcînd propuneri concrete au vorbit la plenară tovarășii Serghei Stanovschi, Evgheni Rohac și alții. La plenară au răsunat de asemenea și propuneri privind introducerea unor modificări în Statutul PCRM.

 

La inițiativa membrilor comitetului raional, în hotărîrea plenarei a fost inclus și un punct referitor la desfășurarea pînă la sfîrșitul lunii curente a unor adunări deschise de partid în toate organizațiile primare de partid, la care de asemenea să se discute despre îmbunătățirea muncii politice de masă și să se facă propuneri de modificări ale Statutului și Programului PCRM.

 

S-a decis ca lunar să fie ținute adunări de partid cu participarea membrilor comitetului raional, a consilierilor din partea PCRM în consiliile de nivelul întîi și doi, a membrilor CC al PCRM și, după posibilitate, a deputaților în Parlament din partea Partidului Comuniștilor.


La întrebările adresate CC comuniștii au primit răspunsuri complete. Plenara a demonstrat că starea generală de spirit a comuniștilor din raionul Drochia continuă să fie combativă.
 
Oleg Mantorov, președinte al comisiei de partid a CC al PCRM
 
скачать dle 10.6фильмы бесплатно
Рейтинг статьи: